Millioner af fodboldfans verden over sidder i denne tid limet til skærmen for at følge med i sommerens fordbold VM. Men selvom det ikke lykkedes Israel at kvalificere sig i denne omgang, er Start Up Nation ikke helt uden tilstedeværelse. Israelske teknologier er nemlig med til at gøre VM til den bedst mulige seeroplevelse. Israel har en stærk position indenfor sportsteknologier, og er derved med til at forme oplevelsen af VM hjemme i stuerne. Her er et par af de Nye teknologier der er med til bringe The Start Up Nation til VM (og nej, det er ikke VAR!).

  • SmarterTV – Skaber interaktive oplevelser for seerne gennem machinelearning. Det er ret fedt.
  • Fanpasstick – Udviklet en app der gær det muligt at sætte billetter der er blevet tilovers, til salg med det samme. Så lipper man for billethajer, snyd og halvtomme tribuner.
  • Pico – Grundlagt i 2014, Pico bruger kunstig intelligens til at formidle konatk mellem fans og deres yndlingsbrands.