Vi ved alle, hvad det kan lide at se en læge. Fra en baby til en voksen voksen; forventning, instrumenter, eksamen, diagnose; det er normalt det samme. Men i dag i alder af medicinsk kunstig intelligens, hvem ved hvor længe vi faktisk vil se en fysisk person? Patienter mener, at deres medicinske behov er unikke og ikke kan behandles tilstrækkeligt af computere, men mange har endnu ikke indset, at algoritmer og AI traditionelt kan analysere og diagnosticere hurtigere og mere præcist end noget menneske kan.

Algoritmer har løst verdens hårdeste problemer i årevis. Fra simpel matematik til løsning af komplekse teorier; disse grupper af ens og nuller eksisterer med kun et formål i tankerne. Tænk på, om du ikke skulle leve med alle de konstante distraktioner, vi mennesker står over for? Hvor meget ville du være i stand til at udrette? Dette går hånd i hånd med begrebet AI-baseret medicin. Et program, der har et mål; diagnosticere din tilstand med næsten 100% nøjagtighed. Medicinske virksomheder er allerede begyndt at udnytte dette fascinerende fænomen, og Israel er på forkant. Det er med disse teknologiske gennembrud, at israelsk medicin bliver toppen af ​​den medicinske verden.

Virksomheder som:

Binah.ai: Videobaseret, AI-drevet Vital Signs Monitoring
Binah.ais klar-til-brug AI-drevne digitale sundhedsapplikationer løser udfordringerne ved fjern, kontaktløs sundheds- og wellnessovervågning. Dens videobaserede overvågningsløsning fjerner behovet for wearables og forbedrer telemedicin, fjerntålmodighedsovervågning og forebyggende medicin. Binah.ais AI-baserede, unikke teknologiske miks forvandler ethvert kamera på enhver enhed (smartphone, bærbar computer, tablet osv.) Til en overvågningsløsning af medicinsk kvalitet. Binah.ais hjertefrekvensvariabilitetsmålinger (HRV) giver basis for en bred vifte af kropsmålinger såsom blodtryk, mentalt stressniveau, iltmætning, åndedræt, alkoholniveau i blodet og meget mere.

Vocalis Health: VocalisTrack til fjernopdagelse af åndenød
VocalisTrack: Et stemmebaseret værktøj til fjerndetektering kortåndethed. AI-baseret softwareenhed, der analyserer patienternes stemmeoptagelser: Passiv brug af patientens egen stemme bruger patientens smartphone uden yderligere hardware eller fysisk undersøgelse. Registrerer åndenød. Viser daglige sammenligningsresultater på udbyderens instrumentbræt: 1) dårligere eller 2) forbedret eller 3) ingen ændring. Broer kløften mellem patienten og sundhedssystemet.

FDNA: Bestemmelse af fænotypisk information fra ansigtsbilleder
FDNA udvikler AI-teknologier og SaaS-platforme, der bruges af tusinder af kliniske, forsknings- og laboratoriesites globalt i det kliniske genomics-rum. Ved hjælp af avanceret dyb læring indfanger, strukturerer og analyserer FDNA’s næste generation af fænotypeteknologier komplekse menneskelige fysiologiske data for at producere handlingsbar genomisk indsigt.

FDNA’s database indeholder en dybde af fænotypisk og genotypisk information, der er forbundet med mere end 10.000 sygdomme, Crowdsourced fra virkelige patientsager gennem et bredt netværk af virksomhedens brugere. Disse de-identificerede data indsamles og lagres i et privat og sikkert skybaseret klinisk lager og integreret i LIMS-, EMR- og variantfortolkningssystemer gennem et sæt åbne API’er.

Diagnostic Robotics: Predictive Healthcare Analytics
Diagnostic Robotics udvikler AI-teknologier til sundhedsindustrien. Ved at integrere sine produkter i eksisterende systemer sigter virksomheden mod at gøre sundhedspleje mere effektiv, effektiv og overkommelig. Diagnostic Robotics udvikler forudsigelige analysemodeller til at imødegå presserende kliniske og økonomiske udfordringer inden for sundhedsvæsenet. Virksomhedens løsninger gør det muligt for sundhedssystemer at levere mere effektiv pleje til lavere omkostninger. Diagnostic Robotics ‘serie af produkter er i øjeblikket i brug på sundhedsinstitutioner, HMO’er og udbydere i Israel og USA.