Lige siden coronavirussen kom frem, synes der ikke at være noget andet emne at tale om. Der er ingen tvivl om, at COVID-19-pandemien har fået økonomien til at forværres hurtigere globalt, men midt i alt dette kaos er der håb.


De sundhedsrelaterede virksomheder, der er valgt fra nocamels-webstedet, bidrager aktivt til væksten i et sundt samfund over hele verden.


Israel, der er kendt for sin innovation, fokuserer på nye teknikker og fund for at overvinde manglerne i det globale sundhedsøkosystem.


1. IceCure Medicals kerneteknologi drejer sig om frysning af kræftceller. Dette gøres ved at flyde flydende kvælstof i et lukket kredsløb og derefter fryse kræftcellerne ved hjælp af en særlig nål udviklet af virksomheden. Sunde væv forbliver uberørt.


2. Sight Diagnostics udviklede en enhed, OLO-analysator, der producerer blodprøveresultater inden for få minutter, og alt hvad der er brug for er et fingerprik. Virksomhedens første produkt, nemlig Parasight, blev brugt i Afrika og Indien til at opdage malaria.


3. Ibex Medical Analysis er et AI-drevet kræftdiagnostikfirma, der hjælper patologer med at opdage kræftceller i biopsier. Ibex’s Galen-platform har hidtil hjulpet med at opdage bryst- og prostatacancer.


4. Zebra Medical Vision er et AI-drevet medicinsk billedbehandlingsfirma, der for nylig modtog en FDA-godkendelse for HealthMammo. HealthMammo-løsningen er et automatisk værktøj, der registrerer mistænkelige mammografier og muliggør hurtigere pleje.


5. RealView Imaging er et medicinsk firma, der har udviklet verdens første medicinske holografiske system kaldet HOLOSCOPE-i, der giver realistisk, rumligt nøjagtig 3D-in-air hologram. Virksomheden arbejder på det næste projekt, HOLOSCOPE-x, der “projicerer 3D-holografiske billeder inde i patientens krop, hvilket gør patienten bogstaveligt gennemsigtig.”


6. MeMed er en opstart, der beskæftiger sig med måling af værtsimmunresponsproteiner fra en lille blodprøve og anvender maskinindlæring for nøjagtigt at skelne mellem bakterielle og virale infektioner.


7. CorNeat Vision er et firma i oftalmisk medicinsk udstyr, der for nylig annoncerede sin nyeste løsning, CorNeat KPro, en syntetisk hornhinde, der bio-integreres med øjenvæggen.


8. Tytocares håndholdte medicinske testudstyr hjælper med at undersøge patientens hals, hjerte, ører, lunger og mave, mens de også måler kropstemperaturen. Dette er praktisk i hele pandemisituationen.


9. NovaSights integrerede AI-baserede øjesporingsløsning hjælper med at behandle dovne øjne blandt børn.


10. Theranica udviklede en migræne-zapping bærbar enhed kaldet Nerivio. Denne enhed bæres på overarmen, den giver migrænebehandling ved at ændre nerveaktivitet gennem målrettet levering af en stimulus.

Israelske startfirmaer er berømte for deres innovative teknologier, der tilpasser sig nye formål og er kendt for deres innovation. I lyset af vanskeligheder stræber bæredygtighed og innovation. De økonomiske repræsentanters hovedaktiviteter er at lette udenlandske investeringer og skabe strategisk samarbejde med udenlandske virksomheder.


Kontakt din lokale israelske økonomiske mission for at hjælpe med at skaffe relevante teknologier fra Israel.