Hvordan er israelske teknologier med til at forme hvordan vi oplever hverdagsforbruget, underholdning osv?

I 2020 forstyrrede COVID-19 vores hverdag sammen med de industrier, vi stoler på for vores væsentlige og ikke-væsentlige behov. Når vi nærmer os det sidste kvartal i 2020 og begynder at se fremad, hvad 2021 har i vente, har der vist sig nye tendenser, der ser ud til at blive permanent.

Detailforbrugerisme er yderligere accelereret væk fra mursten og mørtelbutikker. 2020 har vist os, at væksten i onlinesalg er ustoppelig, og onlinesalget vil nå 4,5 billioner dollars i 2021, hvor 73% af dem gennemføres via mobile enheder. Implementeringen af kunstig intelligens ændrer, hvordan forbrugerne interagerer og køber fra deres yndlingsmærker. Fra stigningen i stemmehandel og visuel handel til en mere personlig online shoppingoplevelse har forbrugerne flere muligheder end nogensinde før.

Forbrugerne tilpasser sig også utilgængeligheden ved at deltage i deres yndlingssteder, det være sig et sportssted, en ny film i teatret eller endda gymnastiksalen! Mere end nogensinde før har pandemien folk, der søger efter nye måder at replikere en pre-COVID-verden så tæt som muligt.

Med store personlige begivenheder, der sandsynligvis ikke kommer tilbage i overskuelig fremtid, er innovation det, der fører os til den “nye normale.” Implementering af nye engagerende teknologier på tværs af den måde, vi bruger fitness, film, sport og videre, vil give oplevelser så tæt på virkeligheden som muligt.

Vores øjne har aldrig brugt så meget tid på enheder og skærme. Mens pandemien stadig brygger, og de fleste af os derhjemme skifter mellem iPhone til bærbar computer til tv og tilbage til iPhone, er annoncører i paradis. Israelske virksomheder som Innovid positionerede sig som en one-stop-løsning til personlig omnichannel-reklame, fra at vise annoncer til delingsanalyser. Virksomheden tilbyder en holistisk, datadrevet løsning på tværs af enheder, der imødekommer målgruppens fragmenteringskrav og personaliserer kunderejsen. Innovids patenterede teknologi og avancerede målemuligheder gør det muligt for marketingfolk at trives i et konstant skiftende digitalt tv-landskab og engagere seere i stor skala via fordybende, interaktiv historiefortælling. Innovid giver mulighed for tværkanalbaseret video marketingindsats for nogle af de største mærker i mere end 28 lande, herunder Bank of America, Best Buy, Citi, Comcast, Kraft, L’Oréal, Microsoft, P&G, Walmart, Samsung, Sprint og Toyota .

Men hvad nytter det med at annoncere, hvis dit faktiske indhold ikke er overbevisende for publikum? Heldigvis for os skaber Arti.tv et nyt mærke af historiefortælling med kraften fra deres augmented-reality-historier i vores regelmæssigt udsendte shows. Arti giver indholdsproducenter, uanset teknisk viden, implementering af udsendelseskvalitet AR. Sportsshow-producent? Intet problem, tilføj infografik og atleter i AR til din udsendelse. Filmproducent? Implementér de største aktiver med Arti. Fitness YouTuber? Opret forbindelse som aldrig før til dine tilhængere med interaktive aktiver, der helt sikkert lyser nogens træning. Arti.tv giver mulighed for at skabe augmented reality-historier fulde af indsigt, data og information.

Efter en velfortjent afslapning kan vi tænde Vi Trainer fra Vi Labs for at komme tilbage til vores aktive fitness-livsstil, alt sammen ved hjælp af en virtuel træner, der drives af kunstig intelligens. Vi udvikler produkter, der hjælper folk med at komme i form gennem personlig, målrettet coaching og socialt spil. Vi skabte et udendørs fitnessspil kaldet Torch, en social løbende oplevelse med en-til-en virtuel løb med venner og ret matchede konkurrenter over hele verden. Med Vi Trainer guider en AI-drevet coaches stemme folk gennem fordybende og underholdende træning, der er tilpasset deres unikke mål og evner.

Efter en spændende løbetur og en rensende sved, hvilken bedre måde at vise din nyfundne livsstil end gennem det, du har på dig. Men hvad hvis du kunne give afkald på den ældgamle tekstsøgning for at finde den perfekte sommertop? Donde er et sådant eksempel, et israelsk firma, der fokuserer på måder at forbedre online detailhandel UX (User Experience). Donde er en platform, der forbedrer kundernes online shoppingoplevelse ved at bruge kunstig intelligens til at tænke som shopper og vise resultater, de har i tankerne. Snarere end traditionelle tekstbaserede søgninger. Donde bruger visuelle signaler kombineret med proprietære algoritmer, der sigter mod at efterligne den måde, kunderne interagerer med produkter på, hvilket giver de mest relevante anbefalinger. Forever 21, et af de største kvindelige tøjmærker, har vedtaget Donde Search. Når shopping bevæger sig længere og længere online, er presset for at skabe en bedste shoppingoplevelse i klassen

gennemsyrer e-handelsområdet. Donde Søg fortsætter med at føre en med deres vision om visuel shopping.

For træt til at bevæge fingrene for at bestille dit næste tøj, måltid eller husholdningsartikler? Med VoiceFront giver en SaaS-platform til e-handelshandlere og løsning, der hurtigt muliggør stemmesalg på virtuelle forretninger. Ved hjælp af virtuelle assistenter som Alexa og Google Assistant er din stemme alt hvad du behøver for at bestille online. VoiceFront søger på forstyrre Amazons markedsandel på over 95% af stemmeaktiveret shopping. I 2022 forventer stammehandelsområdet ved vokse 55%. VoiceFront er positioneret til at være førende inden for muliggør shopping med din stemme fra din sofa og er ved at udforme en ny grønne inden for e-handelsshopping.

Med tre måneder tilbage i 2020 følger vores nyligt vedtagne vaner, livsstil og teknologier os tæt ind i 2021 og derefter. Som vi har hørt i år, er den “nye normale” over os. Med innovativ israelsk teknologi vil overgangen til at bosætte sig i denne nye virkelighed bliver mere problemfri. Fra de industrier, vi diskuterede, og som vidt udstrækker sig til enhver industri og livssyn, skal vi omfavne forandring for at fortsætte med at bevæge os fremad i en konstant skiftende verden.