Cloud computing spiller en vigtig rolle i at drive alle sektorer og brancher, som letter processen, der er gunstig for virksomheder at vokse og trives, især i en post COVID-19 verden. 12 israelsk-grundede virksomheder er blevet udvalgt blandt 100 startups til Cloud 100, en årlig placering af verdens største private cloud-virksomheder af Forbes.

Virksomhederne på listen er blevet “udvalgt for deres vækst, salg, værdiansættelse og kultur samt omdømmescore opnået i samråd med 43 CEO-dommere og ledere fra deres kolleger i den offentlige cloud-virksomhed,” tilføjede Forbes.

Nedenfor er korte oversigter over de tolv israelske virksomheder, der er anerkendt for deres innovative brancheførende teknologi og løsninger:

JFrog:
JFrog er på en mission om at muliggøre kontinuerlige opdateringer gennem Liquid Software, der giver udviklere mulighed for at kode applikationer af høj kvalitet, der sikkert flyder til slutbrugere med nul nedetid. Verdens topmærker som Amazon, Facebook, Google, Netflix, Uber, VMware og Spotify er blandt de 5.000+ virksomheder, der allerede er afhængige af JFrog for at administrere binære filer til deres missionskritiske applikationer.

Sisense:
Sisense giver hverdagsbrugere mulighed for uafhængigt at administrere, analysere og visualisere komplekse data hurtigt og omkostningseffektivt. Deres mission er at omdanne komplekse data til indsigt overalt, hvilket giver adgang til forretningsinformation i hele organisationen.

monday.com:
monday.com er et skybaseret Work OS, hvor teams opretter workflow-apps på få minutter til at køre deres processer, projekter og hverdag. Hold former deres arbejdsgange og projekter, kodefri, med en platform, der hurtigt tilpasser sig skiftende behov, frigør hold fra manuelt gruntarbejde og forbinder hold i et samarbejdsrum.

AppsFlyer:
AppsFlyer, den globale tilskrivningsleder, giver markedsførere mulighed for at udvide deres forretning og innovere med en række omfattende måle- og analyseløsninger. Bygget omkring privatlivets fred ved design, tager AppsFlyer en kundecentreret tilgang til at hjælpe mere end 12.000 mærker og mere end 6.000 teknologipartnere med at træffe bedre forretningsbeslutninger hver dag.

Gong.io:
Gong.io gør det muligt for indtægtshold at realisere deres fulde potentiale ved at afsløre kundernes virkelighed. Den patenterede Gong Revenue Intelligence Platform fanger og forstår enhver kundeinteraktion og leverer derefter indsigt i stor skala, hvilket giver indtægtsholdene mulighed for at træffe beslutninger baseret på data i stedet for meninger.

TripAktioner:
TripActions er den førende globale forretningsrejseplatform, der giver virksomheder og rejsende mulighed for at dukke op og skabe vækst. Intet kan virkelig replikere værdien af at være der ansigt til ansigt –– og er på mission for at styrke de personlige forbindelser, der bevæger mennesker, ideer og virksomheder fremad.

Armis:
Armis er den første agentløse sikkerhedsplatform i virksomhedsklassen, der adresserer det nye trusselslandskab af ikke-administreret og IoT-enheder. Fortune 1000-virksomheder stoler på Armis unikke sensorteknologi uden for bandet til at opdatere og analysere alle administrerede, ikke-administrerede og IoT-enheder – fra traditionelle enheder som bærbare computere og smartphones til nye ikke-administrerede smarte enheder som smarte tv’er, webkameraer , printere, HVAC-systemer, industrielle robotter, medicinsk udstyr og mere.

WalkMe:
WalkMe var banebrydende til Digital Adoption Platform (DAP) for at forenkle brugeroplevelser ved at kombinere indsigt, engagement, vejledning og automatiseringsfunktioner. WalkMes mission blev grundlagt i 2011 og er ved at gøre digital adoption for medarbejdere og kunder enkel og samtidig øge virksomhedens produktivitet. WalkMe’s platform fungerer som et usynligt lag af visuel signaler og personaliseret indhold placeret ovn på dette websted eller virksomhedssoftware.

Yotpo:
Yotpo er den førende e-handelsmarkedsføringsplatform, der hjælper tusindvis af fremtidsorienterede mærker som Rebecca Minkoff, MVMT, Bob’s Discount Furniture og Steve Madden med at fremskynde vækst direkte til forbruger. Yotpo’s single-platform tilgang integrerer datadrevne løsninger til anmeldelser, loyalitet, SMS-marketing og mere, hvilket giver brands mulighed for at skabe smartere, højere konverterende oplevelser, der udløser og opretholder kundeforhold.

Snyk:
Snyk’s mission er at hjælpe udviklere med at bruge open source-kode og forblive sikre. Brugen af ​​open source blomstrer, men sikkerhed er et centralt anliggende. Snyk unikke udviklerfokuserede produkt gør det muligt for udviklere og virksomhedssikkerhed kontinuerligt at finde og rette sårbare afhængigheder uden at bremse, med problemfri integration i Dev & DevOps-arbejdsgange.

Riskified:
Riskified er AI-platformen, der driver e-handelsrevolutionen. Handel har transformerende kræfter, og på Riskified mener de, at alle skal have mulighed for at deltage. Risikeret bruger avanceret kunstig intelligens til at fjerne barrierer for e-handel. AI-platform indsamler og analyserer e-handelsdata for at få øje på mønstre, som ingen andre ser, og anerkender muligheder for øget omsætning og reduceret risiko.

BigID:
BigID omdefinerer databeskyttelse og beskyttelse. BigID hjælper organisationer med at administrere og beskytte deres kundedata, opfylde databeskyttelses- og beskyttelsesbestemmelser som CCPA og GDPR og udnytte uovertruffen dækning for alle data på tværs af alle datalagre.

Kontakt din lokale israelske økonomiske mission for at hjælpe med at skaffe relevante teknologier fra Israel.

Oplysninger til denne artikel blev indsamlet fra:

NoCamels: https://nocamels.com/2020/10/12-israeli-founded-companies-forbes-cloud-100-list/

Forbes: https://www.forbes.com/cloud100/#35d060d45f94

* Virksomhedsoversigter blev hentet fra hver af deres individuelle LinkedIn-virksomhedsprofilsider