Da den frygtede Covid-19 virus stadig  er en global trussel mod os alle, må man stoppe op og tænke over fremtiden for medicin i sådanne  udfordrende  tider. Flere og flere,  medicinsk stabe rundt om i verden er bukket under for de stress, eksponering, og til tider fatale konsekvenser af deres helte  handlinger.

Så hvad er svaret for at afbøde presset fra disse overbebyrdede personer? Man kan sige at gennemføre strengere Covid-19 retningslinjer og procedurer, undervise og konstant overvåge individuals ‘praksise af sikker afstandtagen foranstaltninger, og så videre. But virkeligheden i situationen er, at der altid vil være dem, der bliver smittet på trods af deres bedste indsats,samt dem, der ikke overholder bedste praksis/regler,der er tilføjelse til sundhedspleje ‘warzone’ kun tilføjer til den medicinske fiasko vi i øjeblikket står over for.

Hospitaler er over deres kapacities, lægens kontorer er nu Covid-19  ynglepladser, og flere og flere mennesker arbejder hjemmefra … så  spørgsmålet er: “How har vi ordentligt løse og løse de   vanskelige opgaver   at  fortsætte med at levere høj kvalitet, fjern, patient-pleje til dem, der   stadig har behov for lægehjælp?   ”

Svaret rundt om i verden er at give en større tilstedeværelse og højborg inden for telemedicin- mere  specifikt,  fjern patient-overvågning,triage  og pleje. Fremtiden for medicin er at se et skift i disse vanskelige tider,ligesom  den traditionelle krig er ved at flytte fra  kæmper  på fronten til at føre krig på  Ethernet-linjer.

Israels kommanderende  intelligens og raffinement i verdener af IoT, Cyber & Cybersikkerhed, Life-Sciences,  Healthcare og medicinsk udstyr gør Israel til en af de mest logiske og sunde partnere healthcare udbydere / institutioner over hele kloden.

Virksomheder som:

Biobeat: Enn Israel- baseret Medical  tech virksomhed, der udvikler løsninger til fjernovervågning af patienter,  og  er i stand til at måle 15 vitale tegn vedhjælp af sin patenterede,  miniimalistiske  sensor,  implementeret i et håndled og bryst skærm til lang og kort  sigt  overvågning.  Biobeats  håndledsmonitor (ur)  er  en genanvendelig enhed, der anvendes til langtidspleje, og  en perfekt løsning tildem, der lider af  kroniske sygdomme, der kræver tættere overvågning. Their bryst monitor (patch) er  en   engangs-enhed, der anvendes tilkort-langtidspleje på optil 6 dage,  og provides nærmere observation for specifikke-case patienter. Begge enheder anvendes i vid udstrækning i USA, EU og Israel som et overvågningsværktøj for COVID- og præ-COVID-patienter. Også,  Biobeat’s bærbare enheder er de første (og eneste) enheder i verden, der skal FDA-Ryddet for manchet-mindreikke-invasiv blodtryk overvågning, vi har også FDA clearance for puls og blodmætning og bør modtage yderligere måling ryddet ved udgangen af februar.

Binah.ai: Ai-drevne programmer til digital sundhedspleje, der er klar til brug, tager fat på udfordringerne ved fjernovervågning, kontaktløs sundhed og velvære. Dens video-baserede overvågningsløsning fjerner behovet for wearables og forbedrer telemedicin, fjern tålmodighed overvågning og forebyggende  medicin tjenester. Binah.ai’s  AI-baserede, unikke teknologiske mix forvandler ethvert kamera på enhver enhed (smartphone, laptop, tablet osv.) til en medicinsk-grade overvågning løsning. Binah.ai’s  pulsvariation (HRV) målinger giver grundlag for en bred vifte af kropsmålinger såsom: blodtryk, mental stressniveau, iltmætning, respiration, alkohol blodniveau og meget mere.

Hyro: Hyro’s gratis  COVID-19 konversation AI blev udviklet for at hjælpe overvældet sundhedsorganisationer i øjeblikket beskæftiger sig med en hidtil uset stigning i trafikken på tværs af deres kommunikationskanaler, og for at hjælpe patienter, der kæmper for at finde de validerede svar, de har brug for. Deres virtuelle assistenter er i øjeblikket tjener tusindvis af patienter dagligt på tværs af organisationer som Mercy Health og Montefiore Medical Center, der giver risikovurdering og symptomer triaging mens sourcing real-time forebyggende data fra CDC, WHO og andre.

Datos: Datos’ COVID-19-løsning, der implementeres inden for 48 timer- er specielt designet til at støtte hospitaler for atholde mistænkte koronapatienter ogsmittede- men ikke kræver hospitalsindlæggelse i hjemmet, samtidig med at de får den optimale behandling. Datos forvalter store mængder af patientnumre med minimale ressourcer,  bidrage til at forhindre Coronavirus patienter fra overbelastning hospitaler ved at maksimere hjemmet indlæggelse og samtidig beskytte det kliniske personale på hospitalerne.

MyHomeDoc: MyHomeDoc’s mobile telefon diagnostisk add-on muliggør primær pleje test og patient-kliniker kommunikation fra hjemmet. Den    pandemi, isolation og det    presserende behov for hurtig, præcis og    sikker test stiger eksponentielt,  og MyHomeDoc  hjælper med at  erstatte ‘forurening-risikabelt’  face-til-ansigtudnævnelser mellem leverandører af sundhedsydelser og inficerede patienter. Den sikre, brugervenlige enheds teknologi udnytter 4 indbyggede smartphone sensorer, og omfatter et otoskop [ører], stetoskop [hjerte og lunge], infrarødt termometer [temperatur], puls oximeter [puls & mætning] & hud og hals eksamener via smartphone kamera.

Disse er blot nogle af de fantastiske israelske innovationer, og livsændrende teknologier / virksomheder optrappe for at mindske risici / eksponering af virus, og hjælpe sundhedspleje økosystem  i    fortsat at provide  den yderste  optimale patient-pleje og behandling ide kommende dage.