At byde en ny baby velkommen er sådan en speciel tid, men det kommer også med sine egne sæt af stress og angst. Hvorfor græder barnet? Er barnet sulten,koldt, differentieret, vådt? Frygt ikke, innovation nation  har  du dækket!

Nedenfor er  en liste over  førende baby-tech virksomheder  fra  Israel, der hjælper med at gøre det lettere for forældre at passe deres nyfødte:

Det første selskab er Nanit,  der  er registreret som  Udisense Inc. “Nanit Plus smart babyalarm er beskrevet af TIME som en “sleep coach” for babyer, fordi det tjener dobbelt told som en live app-baseret videoskærm og en tracking enhed, der indsamler miljøoplysninger og gør relevante forslag – såsom at justere temperaturen eller mørkere rummet for at hjælpe barnet falde i søvn. Virksomheden har lokationer i Tel Aviv og New York. ” [i] Nanit  blev navngivet i New York Magazine blandt “The Best BabyMonitors, Ifølge Forældre og Sleep Consultants.”

Ennother TIME Magazine Best Inventions vinder er  Nanobébé  modermælk flaske,  som  er  “siges at være den første baby flaske designet til at bevare væsentligemodermælk næringsstoffer ved at muliggøre hurtig opvarmning og afkøling gennem en innovativ geometrisk form, der ligner en egentlig bryst og er vælte-bevis. –  [ii]Flaskerne er lavet i Israel, og virksomheden tilbyder også en  komplet serie af ekstra babyprodukter.

For kørestolsbrugere FreeWill  Ltd. “skabt en tilpasselig adapter, der kan forbinde enhver kørestol til enhver barn klapvogn, så kørestol-bundet forældre til selvstændigt at tage deres babyer en tur. FreeWill blev grundlagt i 2016 af industriel designer Dana Yichye Shwachman, hvis far var kørestolsbundet. “[iii]

Et andet firma, der hjælper med at sikre et barns sikkerhed og komfort, er LittleOne.Care,  en Tel Aviv-baseret opstart, der har skabt det første bærbare wellness-produkt til babyer. “Den LittleOne.Care enhed snaps på en babys tøj lige over ble linje. Det inkluderer et lille accelerometer – den samme slags, der er i vores mobiltelefoner – for at måle, hvordan og hvornår barnet bevæger sig. En stemmeoptager fanger barnets pludrer, græder og til sidst ord. Kunstig intelligens forvandler derefter disse bevægelser og lyde til handlingsrettede data for forældre. ” [iv] “Hvis barnet græder, fordi det er træt, lyset skifter til dyb blå. Hvis barnet græder, fordi det er sulten, det bliver til grøn – farven på mad. Hvis det er gult, betyder det, at det er tid til at skifte barnets ble. Rød handler om smerte eller fare.”[v]

For forældre, der er interesseret i miljøvenlige alternativer Tel Aviv-baserede  Pika  “er ved at udvikle en ble vaskemaskine til at gøre det lettere for forældre at give afkald påengangstændere bleer og bruge klud dem i stedet. Grundlagt i 2019, Pika siger, at det søger at gøre planeten “et bedre sted for vores børn” ved at “udvikle produkter med det mål at afslutte brugen af plast.” “[vi]

Det sidste selskab på listen er “Modermælk test start  MilkStrip,  der blev grundlagt af Avital Beck, en mor til seks, og Hadas Shatz-Azoulay, en mor til fem, både molekylærbiologi forskere ved Israels Weizmann Institute of Science. ” [vii] Fra komfort i dit eget hjem denne patenterede teknologi giver mulighed for selvdiagnosticering af modermælk fra en prøve, som analyseres af den mobile  app  og tilbyder  kostanbefalinger til behandlingaf eventuelle mangler eller problemer.

Denne imponerende liste over innovative baby-tech løsninger giver meget tiltrængt støtte med hensyn til komfort, sikkerhed og ro i sindet  giver både forældre og barnet til at have en god nats søvn.

[i] https://www.israel21c.org/2-israeli-baby-items-make-times-2018-best-inventions-list/

[ii] https://www.israel21c.org/2-israeli-baby-items-make-times-2018-best-inventions-list/

[iii] https://www.calcalistech.com/ctech/articles/0,7340,L-3766893,00.html

[iv] https://www.israel21c.org/why-is-your-baby-crying-theres-a-device-to-tell-you-that-now/

[v] https://www.israel21c.org/why-is-your-baby-crying-theres-a-device-to-tell-you-that-now/

[vi] https://nocamels.com/2021/02/baby-tech-israeli-pregnancy-infant-care/

[vii] https://www.calcalistech.com/ctech/articles/0,7340,L-3766893,00.html