Foreign Trade Administration (FTA)  i det  israelske økonomi- og industriministerium driver i øjeblikket en vifte af 50 økonomiske og handelsmæssige missioner / kontorer  på førende målmarkeder rundt om i verden.   Frihandelsaftalen  fungerer som bro til globale økonomiske systemer, udvikling af internationale forretningsforbindelser og fremme af investeringer i israelske industrier. Missionernes rolle er også at lokalisere og skabe forretningsmuligheder, tilskynde til bilaterale joint ventures, støtte til virksomheder osv.

Efterhånden som Israels højteknologiske økosystem bliver større og modent, bruger vi IVC’s tjenester til at indsamle og analysere relevante data for at give de mest nøjagtige og dybdegående oplysninger, som hjælper virksomheder med deres spejderindsats, strategi og position på det israelske marked.

IVC blev grundlagt i 1997 og er en førende datakilde- og forretningsinformationsvirksomhed i Israels højteknologiske industri. Vi samarbejder med IVC, så vi kan hjælpe vores kunder fra hele verden med at forstå markedet, skabe forbindelser og identificere muligheder.

Foreign Trade Administration & The Economic & Trade Missions i Økonomi- og Industriministeriet på målmarkederne, understøttet af IVC’s data, kan bidrage til at skabe merværdi for den israelske industri og for vores partnere, kunder og kolleger over hele verden. Vi vil med glæde hjælpe og koordinere eventuelle forespørgsler for at sikre den mest effektive service.

Vi vil gerne dele nogle af IVC’s højdepunkter fra 2020, som alle er tilgængelige på IVC’s websted under Nyheder og indsigt;

Den israelske højteknologiske industri fortsætter med at producere omkring 1.000 nye innovative virksomheder hvert år. Vi inviterer dig til at  besøge os online for at udforske forretningsmuligheder  og lære mere om vores tjenester. Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi  vil med glæde  undersøge mulighederne for at samarbejde i 2021.

Download Information