Den øgndelede digitalisering af global handel og bankvirksomhed globalt – med udvidelsen af grænseoverskridende e-handel og vedtagelsen af mobilbank i det seneste årti – præsenterer et saftigt mål for organiserede kriminelle grupper, der kun har brug for en internetforbindelse for at tjene nemme penge.

Forebyggelse af økonomisk svig er en stor forretning, med markedet forventes at vokse 20 procent om året for at nå 42.600 millioner dollars i størrelse i 2023, ifølge den globale rådgivning KBV Research.

Inden for dette miljø har Israel-baserede eller israelsk-grundlagt virksomheder stille og roligt opbygget en stor og voksende tilstedeværelse på markedet for bekæmpelse af svig, med mindst 35 virksomheder, der er aktive på området, lige fra nystartede virksomheder i den tidlige fase til post-exit-virksomheder, der er blevet divisioner i større multinationale selskaber.

Den israelske hi-tech scene er kendt for at producere banebrydende løsninger på tværs af en række industrier og vertikaler. E-handelssvindel er ikke anderledes. En række israelske nystartede virksomheder skubber konvolutten på maskinlærings- og AI-teknikker, der kræves for at bekæmpe stadig mere sofistikerede svindelangreb. Fra phishing-angreb til kreditkort skimming hacks, der er ingen form for e-handelssvindel problem disse virksomheder forsøger ikke at løse.

Til dato har de 35 israelsk-baserede anti-svig virksomheder rejst over en halv milliard dollars i venturekapitalinvesteringer og genereret 1.500 millioner dollars i vellykkede exits, ifølge data indsamlet fra Crunchbase.

Nogle eksempler på virksomheder til bekæmpelse af svig fra Israel:

  1. ClickCease: ClickCease er et softwarefirma, der forhindrer falske klik på Google Adwords-annoncer. Kliksvindel vil spilde 20% af PPC-annoncørernes budgetter i 2021. Konkurrenter og bots kan klikke på dine annoncer og spilde dit annonceringsbudget. ClickCease™ Google Ads klik svig beskyttelse software vil udelukke ugyldige IP’er og blokere falske klik. Dette vil øge dine kampagner og give dig mulighed for at erhverve flere kunder.

https://www.clickcease.com/

  1. Risikofyldt: Risikofyldte mål er at hjælpe e-handelsbranchen med at realisere sit fulde potentiale ved at gøre den sikker, tilgængelig og økonomisk. Brands fra flyselskaber til luksus modehuse til gavekort markedspladser tillid  risikoskabt  for at øge indtægterne, styre risikoen, og forbedre deres kundeoplevelse.

Riskified bruger effektive maskinlæringsalgoritmer til at genkende legitime kunder og holde dem på vej mod konvertering. Ved hjælp af  Riskifiedkan købmænd sikkert godkende flere ordrer, udvide internationalt og opfylde omnichannel-strømme, samtidig med at de giver en friktionsfri kundeoplevelse.

https://www.riskified.com

  1. BioCatch: BioCatch leverer adfærdsmæssige biometri, analyserer interaktioner mellem mennesker og enheder for at beskytte brugere og data. Banker og andre virksomheder bruger BioCatch til at reducere onlinesvindel betydeligt og beskytte mod en række cybertrusseler uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen.


http://www.biocatch.com

  1. Segasec: Segasec er en opstart af cybersikkerhed med speciale i at hjælpe organisationer med at mindske risikoen for, at deres kunder bliver ofre for onlinesvindel og phishing-svindel.

Virksomhedens patentanmeldte teknologi giver tidlig intelligens til kommende phishing-svindel (svindel i forberedelsestilstand), der kører quadrillions af målrettede scanninger, der identificerer selv ukendte angrebsmønstre. Når disse angreb er identificeret, og før kunderne målrettes, arbejder Segasecs  løsning på at forvirre og afdramatisere angriberne, fjerne og blokere de kompromitterede aktiver, mens de bedrager angriberne for at reducere risikoen for at udsætte kundernes personlige oplysninger.

Segasecs løsning kræver nul onboarding og ingen integration, så virksomheder kan begynde at blive beskyttet med det samme.

https://www.segasec.com/

  1. Forter: Forter har udviklet en fuldt automatiseret platform til forebyggelse af svindel, der undgår en besværlig verifikationsproces for kunderne. Virksomhedens triple-layered teknologi observerer modeller og anomalier i online brugeradfærd, lære fra hver transaktion til at skelne mellem ægthed og svig med henblik på at producere en øjeblikkelig godkende / afvise beslutning.

http://www.Forter.com

  1. Identiq: Identiqs identitetsvalideringsløsning skaber et helt anonymt distribueret netværk, der giver medlemmerne mulighed for at validere nye brugere og stå inde for dem, de allerede kender. Alt dette gøres uden at dele kundedata eller identificerbare oplysninger.

Denne tilgang gør det muligt for medlemmerne at træffe nøjagtige beslutninger om svindel baseret på et større antal datapunkter samt tilbyde en bedre brugeroplevelse til deres kunder. Det giver også et stærkt bevis på identitet ved at forbinde flere aktiver såsom e-mail, telefonnummer, adresse, IP-adresse og finansieringskilde på tidspunktet for onboarding, første betaling eller efter indikationer af kontoovertagelse.

https://www.identiq.com/

Yderligere oplysninger om teknologier til forebyggelse af svig fra Israel fås ved henvendelse til økonomi- og handelsafdelingen på Israels generalkonsulat i Mumbai.

Siddhant Gupte; Handelsmedarbejder, Mumbai

E-mail: siddhant.gupte@israeltrade.gov.il