Med de hurtige infrastrukturudvidelser, som vi er vant til i den globale telekommunikationsindustri, er det umuligt at tro, at der ofte er et mindretal af forbrugere af telefonitjenester, som konsekvent er underforsynede.

På trods af den rivende vækst i internet- og bredbåndsforbindelsen i de seneste to årtier var omkring 49 procent af verdens befolkning, eller 3,7 milliarder mennesker, stadig offline og udelukket fra de direkte fordele ved den globale digitale økonomi ved udgangen af2019. Desuden er over 750 millioner mennesker (ca. 10 % af verdens befolkning) ikke dækket af mobilt bredbånd (3G eller derover), og denne manglende dækning er særlig koncentreret i landdistrikter og fjerntliggende områder.

Den anslåede globale størrelse på markedet for teletjenester var 1,66 billioner USD i 2020 og forventes at nå op på 1,70 billioner USD i 2021. Det er derfor underwhelming at konstatere, at virksomhederne stadig tøver med at investere i at udvide dækningen af mobiltelefonitjenester til landdistrikterne og mindre tætbefolkede fjerntliggende områder i 3G- og 4G-æraen.

Ganske vist er dette et tal spil, og de fleste vil pege på manglen på langsigtede afkast af investeringer (ROI) af sådanne nye ideer, i gennemsnit 6% globalt, at validere deresmodvilje. Men hvor teknologiske løsninger kan sænke CAPEX betydeligt og fjerne de forretningsmæssige begrænsninger, bør teleselskaberne i det mindste forpligte sig til visionen om universel adgang og inklusive økonomier.

Israels telekommunikationssektor betragtes som en af de mest sofistikerede i verden, kendetegnet ved høj mobil penetration, omfattende F & U tilstedeværelse, højt niveau talentmasse og stærk service konkurrence. Det er derfor ikke nogen overraskelse at have nogle etablerede og nystartede israelske kommunikationsteknologivirksomheder, der leder bestræbelserne på at tackle den globale Last Mile Connectivity-udfordring.

Find et par fremragende løsninger, der er værd at overveje:

  • Comarcomer en veletableret leverandør af specielle antenner til Cellular Radio dækning ekstraudstyr løsninger. Denne unikke meget høj gevinst, smal stråle, dobbelt polarisering antenner kaldet “Very High Gain Antenner (VEGA)” gør det muligt cellular operatør til at udvide og forbedre dækningen af vanskelige at servicere områder til en langt lavere pris, der dækker fjerntliggende samfund, lange veje, skinner, færgeruter og lange broer.
  • MTI Wireless Edge Ltdtilbyder høj kvalitet, lave omkostninger, fladskærm antenner til kommercielle applikationer såsom WiMAX, Trådløst Netværk, RFID-læsere & Bredbånd Wireless Access. Med over 40 års erfaring med at levere antenner 100KHz til 90 GHz, herunder retningsbestemte antenner og Omni retningsbestemt til udendørs og indendørs implementeringer, samt til basestationer og terminaler – Utility Market.
  • Curvalux‘s fasede array multi beam system, designet specielt til operatører og isp’er til at levere højeste faste trådløse bredbåndskapacitet for de sidste mile, landdistrikter og bymiljøer. Dens revolutionerende teknologiske løsninger giver den højeste faste trådløse bredbåndskapacitet til de bedste ejeromkostninger.
  • Gilat Satellite Networkser en førende global leverandør af satellitbaseret bredbåndskommunikation. Gilat leverer et udvalg af kommunikationsløsninger til både permanente og midlertidige steder, som omfatter både faste og mobile løsninger.

For mere information, kan du besøge http://www.itrade.gov.il/ eller kontakte din lokale Israel Økonomiske Attaché.