Sportsindustrien fortsætter med at vokse i et bemærkelsesværdigt tempo. Professionel sport udvider deres globale rækkevidde og engagerer sig med fans i alle dele af verden, og flere og flere mennesker deltager i en række amatørsportsaktiviteter. mere end nogensinde forbinder sport forskellige mennesker fra hele verden på en måde, som intet andet er i stand til. Der er stadig flere interessenter i sportsindustrien, der driver denne vækst og skaber et bredt økosystem: fra forbund, ligaer, hold og klubber, gennem medierne og forskellige sponsorer og partnere til tøj- og elektronikproducenter.

Når vi ser på disse globale tendenser, identificerer vi det blomstrende israelske sportsteknologiøkosystem som en førende kilde til innovation for topsportsorganisationer inden for næsten alle segmenter af sportsteknologi og tager en stor del i udformningen af branchen globalt. Israelske nystartede virksomheder udnytter den veletablerede “Start-up Nation” hi-tech ekspertise og anvende det til sportsverdenen. Væksten og den tidlige succes i det israelske sportstekniske økosystem gik ikke ubemærket hen, da investorer og store virksomheder og organisationer – både lokale og globale – bliver dybt involveret i det israelske sportstekniske økosystem.

Syv hovedtendenser, der i øjeblikket forstyrrer sportsindustrien:

–      Dataanalyse

–      Medier og radio- og tv-virksomhed

–      Wearables og ydeevneforbedring

–      Fremtidens stadion

–      Fan Engagement

–      Nye sponsoraktiver

–      eSport

 Kortlægning Israels Sports Tech Start-ups:

–      Minute Media er en førende sportsmedie- og teknologivirksomhed, drevet af autentisk og socialt drevet indhold. Det udvikler produkter, der gør det muligt for fans at oprette, offentliggøre, dele og distribuere sportsindhold over hele verden. Minute Media blev lanceret i 2011 som FTBPro, derefter 90min, og er blevet den hurtigst voksende digitale fodbold medier samfund i verden.

–      WSC’s platform hjælper medierettighedsejere med at generere automatiserede videoer til alle deres digitale produkter og sociale mediekanaler. Virksomhedens platform analyserer live sportsvideoer i realtid og opretter tilpassede videoer på hver spiller, hold, spil eller handling. Teknologien hjælper ejere af sportsindhold med at maksimere deres videoaktiver ved at skabe mere indhold og øge antallet af visninger, ved at give mulighed for bedre markedsføring og branding gennem smartere indhold og ny brandet fast ejendom og ved at forbedre fanengagement og loyalitet, samtidig med at der skabes en interaktiv og personlig oplevelse.

–      LifeBEAM har til formål at fornemme menneskets krop ydeevne under dynamiske aktiviteter via innovative bio-sensing teknologi implementeret i wearables. LifeBEAM har udviklet SMART, verdens første cykelhjelm, der løbende måler vitale tegn (puls, kalorieforbrug, skridt taget, kadence), hvilket eliminerer behovet for at bære en brystrem. Virksomheden er ved at lancere Vi, en AI personlig træner, der bor i avancerede, bio-sensing øretelefoner, søger at ændre verden af fitness.

–      PlaySights vision er at forbinde den næste generation af atleter og samle deres fysiske og digitale verdener. PlaySight udviklede en SmartCourt-løsning (refererer til alle sportsgrene) – forbundet til internettet med indbyggede kameraer, der automatisk optager, analyserer, livestreamer og gemmer alle aktiviteter og kommunikerer med sporingssensorer, resultattavler osv. Løsningen giver brugerne mulighed for at se, måle, lære af og dele alle detaljer om deres spil med det samme og fremskynde forbedring, samtidig med at der skabes et globalt og forbundet fællesskab af atleter, trænere og fans.