Global innovationsudfordring til løsning af handicappedes behov

TOM: Tikkun Olam Makers lancerer en international innovationskonkurrence – Global Innovation Challenge, hvor beslutningstagere, iværksættere, ingeniører, designere og sociale aktivister vil udvikle teknologiske løsninger til handicappede. Vinderne vil modtage en kontant præmie og en mulighed for at deltage i Expo 2020 Dubai. Tilmelding er nu åben på www.tomchallenge.org

Vi inviterer alle til at deltage i konkurrencen!

Nu er det tid til at opbygge et team, identificere en persons uopfyldte behov og udvikle en løsning til dem. Tilmeld dig GIC og gøre en forskel!

For mere information og for at registrere besøge GIC hjemmeside på www.tomchallenge.org eller sende en e-mail til nadav@tomglobal.org

Under konkurrencen vil hold fra hele verden konkurrere i et af to spor: The Live Track, som tilskynder til løsninger på udfordringer i daglige aktiviteter såsom spisning, drikke, mobilitet eller personlig hygiejne; og Aspire Track, som vil understøtte løsninger, der giver handicappede mulighed for at deltage i kunst, musik, sport eller andre hobbyer. Deltagende teams samles online og personligt (COVID-tilladelse) for at gennemføre en fremskyndet udviklingsproces af deres produkter.

TOM GIC løber fra 15. august til 31. oktober med hold fra fem kontinenter, der konkurrerer om i alt $ 18.000 i præmiepenge og en mulighed for at fremvise deres vindende løsninger ved en afslutningsbegivenhed på Expo 2020 Dubai i november.

Alle projekter er udviklet i et “open source”-format, så produkterne kan fremstilles overalt. Hver løsning er designet til at ændre et enkelt individs liv, samtidig med at den har potentiale til at påvirke mange andre. Samlet set er TOM’s bibliotek af løsninger designet til at forbedre livet for millioner af mennesker over hele verden.

TOM er et globalt humanitært foretagende, som blev lanceret i Israel i 2014 og nu ledes fra New York City med et R&D-center i Tel Aviv. TOM søger at hjælpe millioner af mennesker ved at inspirere og støtte en global bevægelse af samfund, der er med til at skabe open source-overkommelige løsninger, der deponeres i et bibliotek med gratis løsninger, der er tilgængelige for alle overalt. TOM Solutions vil blive fremstillet og distribueret af 3D-printere og makerspaces over hele verden. Siden TOM’s start har TOM Communities ført mere end 100 Makeathons, som er maratonløb af innovation, i tredive lande på fem kontinenter.