ENRetail e-handel vokser med en eksponentiel hastighed, clocking en anslået $4.28 billioner i salg i 2020. I 2022 anslås det, at omsætningen vil ramme 5,4 billioner dollars ifølge Statista.com.

Brændstofpåfyldning af dette e-handelsboom er den digitale revolution, COVID-19-pandemien og behovet for bekvemmelighed. Lockdowns betød, at e-handel blev den primære måde for forbrugerne at få deres produkter.

Vinderne i dette boom var de store detailhandlere, der havde effektiv logistik og supply chain infrastruktur på plads for at imødekomme forbrugernes behov. Forbrugerne forventer generelt en fejlfri service, når de handler online; hurtig levering, ubeskadigede varer til en god pris.

Fra køb til levering understøttes detail-e-handelsrummet af en kompleks logistik- og forsyningskædeindustri, der forbedres i et imponerende hurtigt tempo for at imødekomme virksomhedernes og forbrugernes behov kollektivt. Jo smartere din logistik og supply chain infrastruktur jo højere din kundetilfredshed, da du er i stand til at opfylde forbrugernes høje forventninger.

Logistik- og forsyningskædeindustrien forventes at vokse til en værdi af $ 37 milliarder i 2027, da forbrugernes krav fortsætter med at vokse.

For virksomheder, der ønsker at drage fordel af denne e-handel boom, detailhandlere er nødt til at levere varer så hurtigt og effektivt som muligt. Og et centralt investeringsområde bør være logistik- og forsyningskædeteknologier. Især i Afrika, hvor en af de største udfordringer inden for e-handel er logistik, er det ikke en mulighed at investere i logistik- og forsyningskædeteknologier.

Når man tænker på at investere i supply chain-teknologier, er Israels tech-økosystem et godt sted at starte fra. Israel er hjemsted for over 150 virksomheder, der er involveret i forskellige aspekter af industrien, der anvender avanceret teknologi og innovation for at sikre, at varer leveres hurtigt og effektivt.

Denne artikel har til formål at fremhæve nogle vigtige israelske virksomheder, der gør indflydelse i denne sektor.

BRINGG:BRINGG er den samlede leverings- og opfyldelsesskyløsning, der hurtigt forbedrer din leveringskapacitet, afhentningstjenester og kundeoplevelse i stor skala. Platformen forbinder og digitaliserer hele dit sidste kilometer økosystem, engineering konkurrencedygtige opfyldelse tjenester baseret på din egen virksomhed hurtigt opskalere levering og opfyldelse operationer, der maksimerer kapaciteten, optimere kundeoplevelsen, og vokse din virksomhed.

BRINGOZ: Bringoz er en SaaS-baseret logistikplatform, der leverer en end-to-end, skalerbar leveringsinfrastruktur, der gør det muligt for dem at konkurrere i dagens krævende landskab. Bringoz-grænsefladen giver mulighed for fuld synlighed og kontrol over hele din leveringsoperation med enestående UX. Giv dine supportmedarbejdere alle de oplysninger, de har brug for til at spore, overvåge og administrere din flåde i realtid.

PROGRESSIVE LABS: Progressive Labs innovative tilgang beskytter mod usikkerhed med dynamiske buffere i henhold til realtid efterspørgsel-sensing kapaciteter og ved flaskehalse identifikationer og belastningskontrol. Teknologien giver dig mulighed for at reducere driftsomkostninger, reducere lager og eksponerede kontanter, fuldt synkronisere mellem produktion / køb og reel efterspørgsel og fuldt synkronisere på tværs af hele forsyningskæden med et enkelt prioriteret system

HOOPO: Omdan dine logistikoperationer til et smart digitalt system ved hjælp af Hoopos brugerdefinerede sporingsløsninger med lav effekt. De omkostningseffektive, end-to-end, tracking og overvågning løsninger vil hjælpe dig med at optimere dine operationelle processer. Hoopo giver dig mulighed for nemt at spore og overvåge dine aktiver til enhver tid, analysere aktivernes adfærd for at opnå handlingsrettet indsigt i realtid og tilskynde til smarte, datadrevne beslutninger til proaktiv styring.

UNITY SCM: UNITY SCM – Supply Chain Data Cloud – oplysninger fra hele dit netværk nemt indsamlet, organiseret og forbrugt på ét sted i realtid, med høj kvalitet. Unity SCM tilbyder: enkel dataindsamling, intuitiv datamodellering og enkel dataintegration, synlighed i realtid af hele forsyningskæden og registrering af afbrydelser.

Ladingo: Ladingos platform, du behøver ikke at vide noget om logistik. Platformen giver dig mulighed for at demokratisere overdimensioneret global forsendelse, nemmeste, mest overkommelige og risikofri måde at sende LCD-skærme, FCLs og overdimensionerede forsendelser globalt. Ladingo tilbyder overkommelige globale forsendelser, eksport / import for nemt at vokse din globale rækkevidde og en fejlfri forsendelsesoplevelse.