Det var ikke længe siden, da e-mails var en ny teknologi og forudsigelser for deres betydning i ikke kun erhvervslivet, men loven syntes overdrevet. Nu, 25 år senere, er de blevet en væsentlig del af vores hverdag og især for advokatfirmaer, der forsøger at behandle sager eksternt på daglig basis.

Så spørgsmålet er… hvad bliver den nye “e-mail” for advokatfirmaer i fremtiden? Nå svarene kommer ud Israel.

LawTech-sektoren i Israel er en sektor, der ikke kun trives, men også udvikler sig med de nuværende krav fra den globale lovgivningsindustri. Uanset om det er ved at tilpasse sig fjernarbejde, automatiseret dokument udarbejdelse, online domstol systemer eller forudsige tvister, alle er eksempler på nogle af de teknologi, som Israel har at tilbyde i retssystemet. Den fortsatte digitalisering af juraindustrien er en proces, som mange andre brancher tidligere har været igennem, men det er en proces, som advokatfirmaer vil drage stor fordel af. I fremtiden vil sandsynligvis se advokater og teknologivirksomheder arbejde tæt sammen om at håndtere den meget intense industri på en mere effektiv måde. Kunstig intelligens og maskinlæring virker som “buzz-ord” inden for innovation, men den tværsektorspecifikme reference, de bringer blandt spredninger på tværs af en lang række brancher, Ingen mere end for den juridiske sektor. Derfor vil vi sandsynligvis se advokater blive mere fortrolige med A.I., maskinlæring og prædiktiv teknologi for eksempel, da de forventes at blive nøgleaspekter af det fremtidige retssystem.

Her er nogle af de mest succesfulde og innovative teknologier, der kommer ud af Israel i øjeblikket, og dem, der vokser i trækkraft, som vi bevæger os i retning af en mere digitaliseret tidsalder:

  1. LawGeex er en AI-drevet kontraktgennemgangsplatform, der giver virksomheder mulighed for automatisk at gennemgå og godkende kontrakter. De gør det muligt for juridiske teams at fremskynde gennemgangs turnaround, sikre juridisk overholdelse og øge den samlede operationelle effektivitet baseret på den generelle rådgivers foruddefinerede tjekliste.
  2. Cligal Tech er en applikation, der har til formål at hjælpe advokater med at udføre administrative juridiske opgaver, såsom udarbejdelse af juridiske dokumenter til indsendelse til domstole eller voldgiftsmænd, redigering af følsomme eller fortrolige oplysninger fra dokumenter, muliggøre hurtig udførelse af juridiske dokumenter af klienten eller tredjeparter, oprettelse af eBinders efter egenkapitalfinansiering eller M &A-lukninger og andre.
  3. COPA er en fildelings- og følsom dokumenthåndteringsplatform, der er designet til at håndtere kritiske kommunikationssmerter. COPA hjælper med at reducere risikoen for menneskelige fejl og giver enestående beskyttelses- og samarbejdsfunktioner uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Deres teknologi hjælper virkelig advokatfirmaer med at administrere filer mere produktivt og minimere eventuelle fejl, der begås i processen.
  4. LegalUp er en platform, der gør det muligt for advokatfirmaer og virksomheder at generere automatiserede, dynamiske juridiske dokumenter ved hjælp af deres eget indhold. LegalUps software giver advokater et værktøj til at udvikle nøjagtige dokumenter baseret på firmaets mønstre og viden.
  5. LawGic, selv om det i øjeblikket med en uudgivet produkt, er ved at udvikle en SaaS løsning med henblik på at levere avancerede digitale værktøjer til den juridiske industri. Virksomhedens første løsning, Dox.Expert, var designet til at spare advokatfirmaer tid og penge og samtidig øge effektiviteten, fakturerbare timer, medarbejdernes trivsel og generelle bæredygtighed. Med Dox.Expert kan jurister oprette dokumenter, herunder bundter, retsfiler, komplekse breve, aftaler og betalingsmidler. Dox.Expert organiserer også filer og konverterer dem til PDF-filer, der indekseres, nummereres og sektionsopdelt.
  6. SettlewiZe har udviklet en platform til løsning af tvister ved hjælp af samfundets visdom. SettlewiZes platform har til formål at løse tvister mellem leverandører og forbrugere i grænseoverskridende e-handel, medlemmer af samfund og tvister, der ikke kunne løses af kundeservice.

Disse typer teknologier viser den vifte af juridiske teknologiske funktioner, som Israel har at tilbyde, og hvordan teknologien i dette rum udvikler sig med væksten i den digitale efterspørgsel. Hvem ved, hvad den nyeste teknologi vil være om yderligere 25 år, men vi bør være klar til at vænne os til, at digital lovgivning er en vigtig del af sektorens landskab i de kommende år.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Den Lokale Israels økonomiske mission.