En kendt halvleder er silicium. Elektroniske komponenter ved hjælp af halvledere kaldes halvlederenheder, herunder IC, som er et integreret kredsløb af transistorer.  Halvlederenheder monteret inde i mange elektronikapparater er vigtige elektroniske komponenter, der understøtter vores hverdag.

Israelske high-tech virksomheder eksporterer avancerede tjenester til en værdi af flere milliarder USD årligt. Dette unikke økosystem er hjemsted for over 800 innovative virksomheder og lancerer mere end 250 nye virksomheder hvert år Den israelske halvlederindustri er en unik innovativ sektor med over 150 designcentre og hundredvis af kreative virksomheder, der udvikler og designer fremtiden for de mest avancerede produkter på den globale arena.

 Israelske virksomheder bidrager med sin teknologiske verden af i morgen i computerchips til populære applikationer. Israel er et internationalt knudepunkt for innovation med sin iværksætterkultur og innovative økosystem. De forstyrrende teknologiske fremskridt, som Israel er kendt for, såsom AI, computer vision, cybersikkerhed, smarte sensorer, blockchain og automatiseringsprocesser, hjælper med at ændre den måde, produkter fremstilles, designes og markedsføres på.

Følgende banebrydende Israels teknologiske ekspertise er blevet anerkendt af den globale industri, omfatter et stort antal virksomheder og det miljø, der er nødvendigt for at fremme hidtil uset vækst og succes på globalt plan.
3D-signaler Produktionsgateway til skyen, smart, men enkel teknologi muliggør digital transformation, tilslutningsmuligheder og handlingsrettet indsigt, der øger produktiviteten, sænker driftsomkostningerne og hjælper fabrikken med at nå sit fulde potentiale. Factory of the Future, øge bundlinje værdi i den mindste mængde tid, med den mindste mængde afbrydelser, uden at erstatte nogen af deres eksisterende maskiner med stor ROI.  https://3dsignals.com/media/

Diagsense – leverer AI prædiktive vedligeholdelse algoritmer og software, som gavner i en bred vifte af applikationer. Predictive-softwaren kan implementeres på en sky, on-premise, på en dedikeret computer eller indlejres i klientprodukterne som en kantløsning.   Produktkvaliteten. – Prædiktiv vedligeholdelse. Strategiske partnere: Samarbejde med Control system/MES virksomheder som Trunovate og Realiteq.  https://www.diagsense.com/

 Tower Semiconductor leverer analoge halvlederstøbeløsninger af høj værdi og leverer teknologi- og produktionsplatforme til integrerede kredsløb på markeder som forbrugere, industri, bilindustrien, mobil, infrastruktur, medicinsk og rumfart og forsvar.  Analog teknologi tilbyder omfatter en bred vifte af tilpassede procesplatforme såsom SiGe, BiCMOS, blandet signal / CMOS, RF CMOS, CMOS billedsensorer, ikke-billedsensorer, integreret strømstyring (BCD og 700V) og MEMS.
http://www.towerjazz.com

KITOV.ai udvikler fuldautomatiske visuelle inspektionsløsninger til en bred vifte af produktionslinjer og markeder. Kitov Systems’ avancerede teknologi er forretningsfordele for kunderne og hjælper producenter med at udnytte Industry 4.0-revolutionen til at drive intelligent produktion, samtidig med at kvaliteten forbedres dramatisk, reducerer produktionsomkostningerne og hurtigt introducerer nye produkter. Strategiske partnere: Sumitomo, Denso, Hahn Group, Mitutoyo.
https://www.kitov.ai/

 Newsight Imaging udvikler avancerede CMOS billedsensorchips til 3D-maskinsyn og spektral analyse. Newsights dybdekamerasensorer til maskinsyn betjener vertikaler som Mobile, Robotics, Industry 4.0, Automotive Safety and Surveillance.  Konkurrencefordel er evnen til at levere cmos-sensorchips af høj kvalitet til en uovertruffen pris.

PrintSyst.ai udvikler og distribuerer en AI-baseret perfektioner, der identificerer den tilsigtede brug af 3D-dele og anbefaler udskrivningsparametre for at sikre, at additiv fremstilling altid fungerer.   AI-motor, der er skræddersyet til specifikke behov, for at forbedre produktiviteten og opskalere 3D-udskrivningsoperationer for disse kunder.

www.printsyst.ai

Teknologi: IIoT, INDUSTRY 4.0, cloud computing, SCADA, digital transformation og datastyring til vand- og spildevandsanlæg. RealiteQ tilbyder betydelige fordele langs de vigtigste strategi operative dimensioner: Omkostninger, Kvalitet, Hastighed, Pålidelighed &Sikkerhed, eliminerer forhindringer, enkel & ikke-distraherende installation, minimal vedligeholdelse nem at bruge, relativt lav CAPEX &OPEX.
www.RealiteQ.com

Redler Technologies designer og fremstiller bilister og intelligente kredsløbsbryderbaserede halvledere til A&D,Bilindustrien og industrisektoren. Høje præstationer, potentiel Indien fremstilling, omkostningseffektiv, potentiel ændring, systemproblemer løsning, yderligere tjenester værdier. Strategiske partnere: SASMOS HET, Virtual Forest, Bosch India.
http://www.redler.co.il/

RobotAI-software giver øje hånd koordinering for robotter til at automatisere de menneskelige opgaver. Forretningsmæssige fordele for kunderne: Automatisering med vision, mere fleksibel, kan fungere og produkter med høj blanding og lav volumen. Strategiske partnere: Denso, TM, Whirlpool, Deutsche Telekom.
www.robotai.info
Israel rangerer også som den første i tilgængelighed til det globale marked, med dobbelt så stor grad af internationale kunder i forhold til Silicon Valley.

Tel-Aviv økosystemet er rangeret femte på verdensplan. Teknologisk innovation har spillet en central rolle i den lokale højteknologiske industris succes i de seneste årtier.