Generativ kunstig intelligens (AI) teknologi er alt raseri nu. Især AI-chatbots som ChatGPT har været et varmt emne for mange. Så vi besluttede at bede AI-chatbotten om at beskrive Israels økonomi, men med en sans for humor.

ChatGPT tog udfordringen op og beskrev morsomt økonomien “som et smørrebrød af forskellige smag”. ChatGPT fortsatte med at beskrive den “blomstrende teknologisektor“, der skaber produkter og tjenester, der er livsændrende, og landbrugssektoren, der producerer “alt fra citrusfrugter til oliven til vin” i overflod.

Og det bliver bedre. “ingen diskussion af Israels økonomi ville være komplet uden at nævne dens legendariske chutzpah,” skrev chatbotten med henvisning til kendetegnene ved “dristighed, på godt og ondt” (definition fra Wikipedia).

Samlet set, siger ChatGPT, er Israels økonomi “som et stort, lækkert og lidt uforudsigeligt mezzefad. Du ved aldrig helt, hvad du får, men du kan være sikker på, at det bliver interessant, spændende og fuld af overraskelser. 

Her er nogle af de israelske generative AI-teknologier:

  1. D-IDsgenerative AI-teknologi løfter lærings- og udviklings-, salgs- og marketingvideoindhold. Dens platform gør det muligt for skabere at generere fotorealistiske digitale præsentanter fra tekst, hvilket dramatisk reducerer omkostningerne og besværet med videoproduktion i stor skala. D-IDs live-streaming ansigtsanimations-API giver virksomheder og udviklere mulighed for at omfavne den generative AI-trend ved nemt at integrere D-ID’s proprietære teknologi i en enkel, skalerbar og elastisk pakke. Virksomheder kan inkorporere præsentanter, talende og bevægelige ansigter for at tilbyde forbrugerne digitale assistenter eller ledsagere i realtid.

  1. AI21 Labser en kunstig intelligens (AI) forsknings- og udviklingsvirksomhed, der fokuserer på at skabe AI-teknologier til at løse komplekse problemer på tværs af forskellige brancher. Virksomheden er dedikeret til at fremme AI-området gennem forskning, udvikling og anvendelse af AI-baserede løsninger. AI21 Labs ‘teknologistak inkluderer en række avancerede naturlige sprogbehandlingsværktøjer og -modeller, dyb læringsrammer og computervisionsalgoritmer. Disse værktøjer og modeller bruges til at udvikle AI-baserede applikationer til en lang række brancher, herunder sundhedspleje, finans og detailhandel. Et af virksomhedens mest bemærkelsesværdige produkter er AI21 Studio, en AI-drevet skriveassistent, der bruger naturlig sprogbehandling til at hjælpe forfattere med at forbedre deres skrivefærdigheder. Dette værktøj bruger avancerede algoritmer til at foreslå bedre ordvalg, grammatikrettelser og andre forbedringer for at gøre skrivningen mere engagerende og effektiv.

  1. Copyleakser en online plagiatkontrol, der bruger cloud-computing-algoritmer til at finde kopier af brugernes indhold på tværs af internettet i et forsøg på at bekæmpe krænkelse af ophavsretten. Virksomhedens teknologi understøtter filer på ethvert sprog og mange formater, herunder doc, PDF, HTML og txt. Plagiatsøgninger kan filtreres efter brugernes behov og specifikationer, og resultaterne opsummeres i en let tilgængelig rapport. Copyleaks bruger en krypteret forbindelse (SSL) for at sikre, at brugernes indhold er sikret, og dets API tillader nem integration med Copyleaks plagiatdetekteringstjeneste.