Israel @ Mobile World Congress 2012

27 februari – 1 maart 2012, Fira Montjuïc, Barcelona, Spanje

Ook wel eens gedacht: ‘Wat zou een technologie scout op het Mobile World Congress in Barcelona handig zijn’? Iemand die een gestructureerd overzicht kan geven en op een makkelijke manier toegang biedt tot kleine bedrijven en start-ups? Waardoor jij binnen een uur kennis kunt maken met zes vernieuwende mobiele high-tech toepassingen?

Nou, die service bestaat! Ieder jaar biedt de economische afdeling van de Israëlische ambassade in Nederland, een B2B matchmaking service aan om bezoekers op efficiënte en doelgerichte manier kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen uit Israël.

Israël en high-tech zijn haast synoniemen van elkaar geworden en als het om mobiele communicatietechnologie gaat, geniet dit kleine land van zijn wereldwijde reputatie als innovatieve toeleverancier. 60 jaar innovatie in de civiele en militaire toepassingen hebben geleid tot de opkomst van diverse wereldberoemde communicatiebedrijven, samen met honderden kleinere technologische bedrijven en meer dan 1.000 actieve start-ups.

Tijdens Mobile World 2012 zal er een groot Israëlisch paviljoen zijn met 61 Israëlische bedrijven, waaronder ook ongeveer 40 start-up bedrijven met applicaties voor mobiele apparaten.

Onze mini-website met een overzicht van alle exposerende Israëlische bedrijven is net “on air”. We nodigen iedere Nederlandse onderneming uit die van plan is het Mobile World Congress in Barcelona te bezoeken om te kijken welke oplossingen de Israëlische high tech dit jaar te bieden heeft. Voor MWC 2012 hebben wij ons gericht op de volgende onderwerpen: Mobile Money en m-payments, Machine to Machine, Mobile Advertising, Gaming, Automotive and Car safety en Video Broadcasting.

Wilt u meer informatie, heeft u interesse in een tailor made rondleiding of bent u op zoek naar een specifieke oplossing, stuurt u mij dan een e-mail: marit.sch@israeltrade.gov.il.