De beurzenjacht is weer van start gegaan en daarmee zal Newtech, het Israelische energie en water paviljoen, debuteren op de beurs; World Biofuel Markets, Rotterdam 13-15 maart 2012. Op deze beurs worden nieuwe technologieen, gericht op duurzame ontwikkeling, zoals LPG, LNG, en biodiesel gewekt uit enzymen, gepresenteerd.

Israel is vooruitstrevend in haar ontwikkelingen van o.a. watertechnologie, solarenergie, agricultuur en biodiesel. Dankzij de vooruitstrevende blik en innovatieve doelen wil de Israelische ambassade dit jaar de Nederlandse markt op.  Dit jaar hopen wij dan ook af te stomen op een succesvol en ondernemende World Biofuels Market.

Heeft u interesse of wilt u graag weten welke Israelische bedrijven vertegenwoordigd worden op ons paviljoen vraag dan naar onze catalogus. U kunt contact opnemen met Anne-li Steutel via de onderstaande contactgegevens.

Anne-li.steutel@israeltrade.gov.il
+317 (0)70 376 0573

 

 

 

 

 

Pavilion A101&102