Any.DO, een applicatie ontwikkeld door een Israëlische start-up, heeft een plek weten te veroveren in de top 10 lijst van het PC Magazine van must-have Android apps, zo weet YnetNews.

Eerder dit jaar is Any.DO door de New York Times bejubeld als een van de top tien Android apps, slechts enkele dagen nadat het werd geprezen in de Best Android Apps lijst van het prestigieuze Tech Crunch.

De Any.DO applicatie is een digitale te-doen-lijst die met de stem aangestuurd kan worden, waarbij de spraakinvoer vertaalt wordt naar schrift. Gebruikers kunnen de taken/te-doen-lijsten vervolgens in bestanden opslaan, taken en herinneringen toevoegen of  wissen door hun telefoons te schudden. Tevens kan je gezamenlijke takenlijsten aanmaken die je met andere gebruikers kan delen; taken kunnen ook met Google Tasks gesynchroniseed worden. Bovendien is het mogelijk om een herinneringsfunctie in te stellen voor onbeantwoorde oproepen.

Any.DO is opgericht door Omer Perchik, Yoni Lindenfeld en Itay Kahana, alle drie hebben deel uit gemaakt van geserveerd in de toptechnologie eenheden van het Israëlisch leger.
Lees hier het volledige YnetNews artikel.