Voor de elfde keer opent op 21 mei as de ILSI-BioMed haar deuren voor spelers uit binnen en buitenland.

De conferentie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot ’s-werelds meest invloedrijke bio-medische evenement. En daarmee is ILSI BioMed ook de plek om vertegenwoordigers uit de internationale life science sector en gezondheiszorg te ontmoeten.

Ieder jaar trekt ILSI-BioMed namelijk vanuit de hele wereld gerenomeerde keynote sprekers aan alsmede de creme de la creme van het Israëlische, Amerikaanse en Europese bio-medische en life science bedrijfsleven.

De afdeling Economische Zaken binnen de Ambassade van Israël faciliteert tailor-made tours en B2B meetings met voor u interessante bedrijven en instellingen.

Voor deelname aan en toegang tot de ILSI BioMed evenementen dient u zich in te schrijven. Dit kunt u doen op de website van ILSI BioMed. Schrijft u zich in voor 30 april 2012 dan kunt u tot 20% korting krijgen op uw deelname.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Marit Scharffenorth. Zij is uw contactpersoon voor het organiseren van tours,  het matchen met de Israelische partijen alsmede het inplannen van afspraken.