Hi bloglezers! We zijn zojuist gestart met de voorbereidingen van onze Nederlandse cosmetica delegatie naar Israel.. Wist je dat Israel meer dan 30 producenten heeft actief in dode zee productie?

Op dit moment hebben wij in een Nederland al de grotere productmerken zoals Ahava en Sabon maar er zijn nog tientallen (kleinere)producenten die naar onze mening, veelbelovend zijn.. Daarnaast hebben dode zee producten een zuiverende werking op het lichaam, wat voor een fijne bijkomstigheid zorgt..

Nieuwgierig? Wij bieden u een circa 4 daags programma om kennis te maken met deze producenten. Daarnaast zullen wij een matchmaking dag organiseren tussen Nederlandse- en Israelische bedrijven om met elkaar in gesprek te gaan en wellicht ontstaan er wel hele mooie samenwerkingen onderling..

Neem contact op met de blogger voor meer informatie of voor een afspraak.