Het is nog enige tijd in het verschiet, maar des al niet te min attendeer ik u graag op de naderende Regenereerbare Energie Beurs op 27-29 november 2012, in Eilat: Eilat-Eilot. Deze beurs focussed zich op het presenteren van vernieuwende technologische snufjes, netwerk kansen, B2B meetings, en het implementeren van regeneerbare energie binnen uw bedrijf.

Eilat-Eilot is een van de toonaangevende beurzen binnen de regeneerbare energie sector en trekt menig internationale partijen aan. Binnenkort zal er meer nieuws volgen met de hoofdthema’s van dit jaar!

Heeft u nu al vragen? Neemt u dan contact op met onze blogger. Zij zal u doorverwijzen naar de juiste contactpersoon binnen de Economische afdeling die verantwoordelijk is voor het organiseren van de delegatie, het matchmaking met de Israelische partijen en het inplannen van afspraken.