Intersolar

Op 13-15 juni, 2012 zal de beurs Intersolar, haar deuren weer openen. Intersolar is een beurs gefocussed op zonne-energie en zal hier de nieuwe ontwikkelingen binnen deze sector promoten. De beurs staat binnen Europa bekend als een van de grotere beurzen waar velen internationale partijen netwerken en zichzelf van hun vernieuwende kant laten zien.

Zoals elk jaar heeft de Israelische ambassade ook dit jaar een paviljoen met Israelische bedrijven die Israel vertegenwoordigen. De Economische afdeling focussed zich op het organiseren van B2B meetings tussen de Nederlandse en Israelische partijen gedurende de beurs.  De Economische afdeling gelooft dat op voorhand afspraken te maken het mogelijk maakt om uw tijd zo efficient mogelijk te benutten en u tergelijkentijd de mogelijkheid te bieden om 4-6 Israelische bedrijven binnen een uur te ontmoeten.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met onze blogger. Zij zal u doorverwijzen naar de contactpersoon binnen de afdeling die zich ontfermt over de organisatie van de tours,  het matchmaking en het inplannen van afspraken.