IFAT EntsorgaOp 7-11 mei, 2012 zal de beurs IFAT Entsorga in Munchen haar deuren weer openen. IFAT is een beurs gefocussed op water; zuivering, afvalwater, riolering, waterbeleid en advies. Tijdens de beurs zal menig waterbedrijf haar nieuwe ontwikkelingen binnen deze sector promoten.

Zoals elk jaar heeft de Israelische Ambassade ook dit jaar een paviljoen met Israelische bedrijven die Israel vertegenwoordigen. De Economische afdeling focussed zich op het organiseren van B2B meetings tussen de Nederlandse en Israelische partijen gedurende de beurs. De Economische afdeling gelooft dat op voorhand afspraken te maken u uw tijd op de beurs zo efficient mogelijk kan te benutten en u tergelijkentijd de mogelijkheid te bieden om 4-6 Israelische bedrijven binnen een uur te ontmoeten.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met onze blogger. Zij zal u doorverwijzen naar de contactpersoon binnen de afdeling die zich ontfermt over de organisatie van de tours,  het matchmaking en het inplannen van afspraken.