PLMA, May 22-23, 2012, Amsterdam RAI.

Private Label Manufacturers Associations Exhibition is een internationale en jaarlijkse beurs voor huismerk producenten. De beurs wordt 22-23 mei in Amsterdam RAI gehouden.

Dit jaar zijn er wederom een aantal Israelische bedrijven aanwezig om de trends zoals duurzaamheid, value-for-money en innovatie voor private labels met jullie te delen.   

Bedrijven zoals Prince TahinaWetnaps of Soyatnova zijn aanwezig en bieden de beurs een kleine kijk in Israel’s veelzijdige cultuur. Voor een uitgebreid overzicht van de Israelische huismerken kunt u de link van onze catalogus volgen.

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met een van deze bedrijven? Neemt u dan contact op met onze blogger. Zij zal u doorverwijzen naar de juiste contactpersoon binnen de Economische afdeling die verantwoordelijk is voor het organiseren van PLMA.