Israël was een van de eerste landen die zonne-energie gebruikte om haar primaire energiebronnen te ontzien. Nu vandaag de dag is Israel een ponier in het gebruik van electrische auto’s en ontwikkeld vernieuwende technologieen binnen de alternatieve-energie zoals, windenergie, zonne-thermisch, PV, smart grid, energie-efficiëntie en biobrandstoffen. Tot op heden zijn er 200 duurzame energiebedrijven, waarvan 30% start-ups zijn.

Niet alleen houdt Israel zich bezig met de nieuwe ontwikkelingen in deze sectoren, maar deelt ook graag haar kennis met de wereld. Om deze reden zal u ook met regelmaat Israelische paviljoens vinden op Renewable Energy Beurzen.

Intersolar, is een van de beurzen waar een Israelisch paviljoen 12 energie bedrijven vertegenwoordigt wat zal plaats vinden op 13-15 juni in Munchen.

Naast deze opkomende beurs organiseert Israel ook zelf een renewable beurs; Eilat-Eilot. Deze beurs zal gehouden worden op 27-29 november in Eilat. Tijdens deze beurs zal de Economische afdeling ook een delegatie organiseren samenhangend met een programma voor geïnteresseerden!

Wilt u meer weten over de bedrijven aanwezig op Intersolar of bent u klaar voor nieuwe technologieen op het gebied van zonne-energie gepresenteerd op Eilat? Volg deze link naar onze blog Intersolar of naar onze blog Eilat-Eilot!