Discretix, een van de bedrijven van onze paviljoens op de IBC en het MWC en toonaangevende wereldwijde leverancier van beveilingsoplossingen, heeft onlangs aangekondigd dat haar hardware-assisted DRM wordt gebruikt om HD-video-diensten te beveiligen op de nieuwe Samsung Galaxy S III smartphone.

Om de Galaxy S III bestendige content bescherming te bieden is de hardware-assisted oplossing van Discretix volledig ingebed in de ARM TrustZone. De oplossing maakt gebruik van de Trusted Execution Environments (TEE) en Secure Oss in de mobiele applicatie processors.

De DRM-oplossingen van Discretix zorgen ervoor dat apparaten op een veilige manier toegang krijgen tot HD VoD en live-tv-diensten, zoals de Samsung Media Hub.

Discretix zal ook dit jaar weer deel uitmaken van ons bedrijvenhub op het Israel Paviljoen IBC 2012. Meer informatie over onze deelnemers volgt binnenkort. Voor vragen stuurt u ons een mail.