CleanTech 2012 is een jaarlijks internationaal evenement voor Schone Technologie, met ondermeer oog voor; kwaliteit van het milieu, infrastructuur en groen bouwen, duurzame energie en watertechnologie.

De Cleantech 2012 beurs zal dit jaar op 3 en 4 juli voor de 16e keer huishouden in Israel’s congres center gelegen in Tel Aviv.

De Beurs heeft naamsbekendheid gecreeerd door een kwalitatief hoogwaardige internationaal business platform neer te zetten. Op dit platforum kunnen bedrijven, onderzoekers en professionals de nieuwste ontwikkelingen, nieuwe technologieën en een dienstverlening op het gebied van milieubescherming, groene oplossingen, infrastructuur, duurzame energie, afvalverwerking, water technologieën voor de behandeling, ontzilting, oogsten, zuivering, filtratie weergeven.

Klik hier om je in te schrijven!

Voor meer informatie over de beurs of de exposanten, contact de blogger!