eDealya neemt targeted marketing naar een geheel nieuw niveau. De dienst, waarvoor patent is aangevraagd, analyseert de activiteiten en de interesses van haar Facebook fans en Twitter-volgers, beoordeelt elke lead op relevantie en stuurt automatisch berichten naar individuele fans met een gepast en relevant merk aanbod.

 “Dusver zien de meeste merken sociale media als de nieuwe televisie,” vertelt Zucker, CEO van eDealya ISRAEL21c. “Maar bij sociale media draait alles om relevantie en context. We laten partijen, door middel van ons software-platform, met hun sociale gemeenschap in contact komen door middel van zogenaamde “engagement triggers”. Deze triggers kunnen geplande vakanties zijn, verjaardagen, diploma-uitreikingen, bruiloften, promoties, of evenementen, zoals marathons – wat het meest geschikte is voor uw bedrijf “

Wilt u meer weten? Lees dan hier het volledige interview.