Jaarlijks heeft de IBC plaats in Amsterdam; ieder jaar stromen dan professionals die zich bezighouden met het creëren, beheren en leveren van entertainment en content van over de hele wereld naar de RAI in Amsterdam. In het verleden jaar trok de IBC 50.000 deelnemers aan uit meer dan 160 landen.

IBC combineert een zeer gewaardeerde vak conferentie met een tentoonstelling van meer dan 1.300 toonaangevende leveranciers van state of the art elektronische mediatechnologie en biedt tevens ongeëvenaarde mogelijkheden om te netwerken.

Registratie voor de IBC is gratis mits men zich aanmeldt voor woensdag 15 augustus a.s. Volg de link om je voor de IBC aan te melden.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar werkt de Afdeling Economische Zaken van de Ambasade van Israël in Den Haag nu samen met het Israëlische Export Instituut om Nederlandse en Israëlische bedrijven op de IBC te matchen. De afgelopen jaren is dit zeer succesvol gebleken en heeft het tot diverse samenwerkingsverbanden geleidt.

Topics dit jaar zijn onder anderen innovatieve video platforms en Smart TV’s. Je vindt innovatoren zoals XTR3D (3D Motion Capture), Comigo (smart TV oplossing) en Giraffic (buffering-free HD video content streaming). Nieuw op ons Innovatie Paviljoen is onder anderen ook Applicaster (monetization of content, syncing TV broadcast and mobile 2nd screen with technology and solutions for event-based programming).

Voor meer informatie over de aanwezige bedrijven kunt u contact opnemen met Marit Scharffenorth, of ga naar onze IBC website. Ook dit jaar kun je hier lezen over de Nieuwe Media Industrie uit Israël alsmede zoeken op categorie/technologie.