De naam “Michal Negrin” roept magie en romantiek op. Elke unieke vintage-geïnspireerde stuk van juwelen, mode, home decor en accessoires dragen haar naam, en worden persoonlijk ontworpen en gemaakt met veel passie door Michal Negrin, een vrouw geboren met een visie om een unieke lifestyle te creëren. Michal Negrin heeft als merk een indrukwekkend imperium opgebouwd waarin 57 winkels wereldwijd romantische sieraden en recent de zeer speciale Michal Negrin mode collectie verkoopt.

De fabriek-studio werd gelanceerd in 1996 in Bat Yam, waarbij elke Michal Negrin stuk speciaal “hand made” ontworpen en vervaardigd is in deze opmerkelijke vestiging.

Het bekende Michal Negrin-merk wereldwijd, verspreidt zich snel. In 2012 toonde het bedrijf een aanzienlijke groei in Europa: in Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Hongarije.

Ze zijn zeer geïnteresseerd in de oprichting van hun merknaam in de Benelux-markt en zijn op zoek naar zakelijke partners die geïnteresseerd zijn om het merk te ontwikkelen.Interesse? Neem contact op met Tamara van Seijen via +31 (0)70 3760514