Israël NewTech, het Investment Promotion Center  zijn in samenwerking met de Eilat Eilot 2012 conferentie (zie blog),  en organiseren een seminar voor investeerders geinteresseerd in de Israelische energie sector. De seminar ENERGYVEST Summit zal maandag 26 november  in het Dan Eilat Hotel, Eilat, Israel plaatsvinden.  Deze seminar zal voorafgaan op de Eilat-Eilot beurs.

Tijdens ENERGYVEST zullen alle partijen meedoen aan een brainstorm sessie. De kick-off wordt gegeven door een presentatie over de uitdagingen die bedrijven tegen komen binnen de energiesector. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met meerdere innovatieve Israëlische ondernemers, lokale en internationale investeerders en overheidsfunctionarissen!

Tijdens deze sessie hoor en leer meer over de nieuwe technologische oplossingen die de Israëlische energie-innovatie-industrie te bieden heeft! Interesse om deze seminar of de Eilat-Eilot beurs bij te wonen, neem dan contact op met onze blogger!