Op woensdag 20 september j.l. heeft in de Caballerofabriek in Den Haag het eerste NewBeez On Stage-evenement plaats gehad; dit is een matchmaking & speedmeeting event voor startende en innovatieve bedrijven op het snijvlak van ICT, internet en nieuwe media. NewBeez On Stage is in een initiatief van het ICT Office. De brancheorganisatie voor de Nederlandse ICT sector wil hiermee jonge en startende ondernemers een platform bieden om met geëtableerde ICT bedrijven in contact te komen.

Diverse jonge en creatieve entrepreneurs hadden gisteren dus de mogelijjkheid om in een middag hun businessmodel aan CEO’s van Nederlandse topbedrijven zoals o.a. KPN, Capgemini, Oracle en HP voor te stellen en darmee kans te maken om de CEO’s van deze bedrijven als persoonlijke coach en mentor te winnen. Uit de rond 35 kandidaten mochten in de laatste bepalende ronde 7 entrepreneurs ook pitchen voor een tiendaagse reis naar het ICT start-up bootcamp in Tel Aviv, Israel. Tijdens deze pitches maakten de CEO’s op een ‘Voice of Holland’-achtige wijze kenbaar wie zij wilden coachen.

De keuze van de jury bestaande uit Bas van der Veldt (AFAS), Sylvia Roelofs (ICT~Office) en H.E. H. Divon, Ambassadeur van Israel in Nederland voor de deelname aan de ICT bootcamp viel op het jonge bedrijf House of Einstein. Het jonge team van The House of Einstein heeft een nieuwe service bedacht voor mannen die niet van shoppen houden.

Meer info over het NewBeez initiatief leest u hier.