Kom en proef Israël, een wereld aan smaken, Sial Hal 4 4L 024

Sial is de toonaangevende beurs voor food. Deze internationale beurs met 140.000 bezoekers, en 6000 exposanten uit meer dan 100 landen vindt plaats in Parijs van 21-25 oktober 2012. Israël staat bekend om zijn innovatie en R & D, niet alleen in de hi-tech sector, maar ook in de voedingsmiddelen industrie. Wist u bijvoorbeeld dat de Cherry tomaat een Israëlische uitvinding is?

In 2010 heeft meer dan een kwart van de bedrijven die deelnamen aan de Israëlische stand op Sial prijzen gewonnen voor haar innovatieve producten. Het Israëlische paviljoen zal ook op Sial 2012 weer een platform bieden voor de lancering van een aantal innovatieve producten in de categorie van chocolade, crackers en kruiden.

Hieronder volgt een selectie van de produkten die u op de Israël stand Hal 4 4L 024 zult aantreffen

Gluten & lactose vrije produkten
Jaren voordat het een trend werd heeft de Israëlische voedingsindustrie gebaseerd op de (zeer ingewikkelde) kasjroet regels al gluten en lactose-vrije producten van hoge kwaliteit geproduceerd. Maak op de Israëlische stand kennis met glutenvrij brood en bagels, gebak en gebak van uitstekende kwaliteit, en proef de lactosevrije chocolade, wafels en snoep voor kinderen en volwassenen.

 

Midden-Oosterse lekkernijen

Midden-Oosterse gerechten zijn een wereldwijde trend, en  stijgend in vraag. Dat is geen wonder, als je eenmaal kennis hebt gemaakt met deze heerlijke, veelzijdige, kleurrijke en gezonde keuken. Op de Israëlische stand vindt u falafel, burekas (gebak met diverse soorten van vullingen) en de “rising star” in dressings – Tahini (sesamzaad pasta). Gemaakt met behulp van traditionele recepten die generaties terug gaan, maar in state of the art faciliteiten, zullen deze producten in de komende jaren de specialiteiten afdeling en ethnische vakken in de supermarkten ongetwijfeld gaan domineren. Kom en proef ze al vast op de Israëlische stand.

Snel toebereid maar toch gezond

Steeds meer consumenten zijn vandaag de dag op zoek naar gezonde, smakelijke en gevarieerde maaltijden in plaats van de kant-en-klare opwarm maaltijden. Echter, moet het snel gaan want na een lange dag op kantoor en multitasken hebben wij veelal niet meer de energie om lang en uitgebreid te gaan kokerellen. Op de Israëlische stand in Sial zullen wij innovatieve, slimme producten introduceren die je helpen om op snelle manier en gezonde maaltijd op tafel te toveren, in zekere zin een soort “Speedy Gourmet”. Rijst, granen en pasta mixen, speciale kruidenmixen en verschillende sauzen op basis van tomaten. Allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten en makkelijk te gebruiken.

Voor een uitnoding naar Sial en/of het maken van een afspraak volgt u deze link.

Een overzicht van de Israëlische exposanten vindt u hier.