Eilat-Eilot is een toonaangevende internationale cleantech beurs in Eilat-, Israel gehouden op 27-29 november 2012. Tijdens deze beurs worden de nieuwste technologieen binnen de volgende sectoren gepresenteerd.
  • Smart Grid / High Tech / ICT;
  • Energy Efficiency – gebouwen en industrie;
  • Solar;
  • Batterij technologie

Eilat zal zich tijdens de beurs en conferentie richten op het defineren van een coherende strategie om de concurerende duurzame technologieen voor te bereiden op de volgende wereldfase van alternatieve energieen.

De conferentie en beurs zal voornamelijk discussies aan het licht stellen met onderwerpen zoals olie alternatieven, smart grid, energie-efficiëntie, EV, zon, wind en biogas, en de benodigde energiebronnen, zoals natuurlijk gas.
Waarom afreizen naarEilat 2012? Zie hier de Global Cleantech presentatie; 4.02 min.
Interesse of meer informatie zie de website of contact onze blog beheerder.