IATI; Israel Advanced Technology Institute
Onlangs heeft het Israelisch geavanceerde technologische instituut een rapport gepubliceerd, waarin staat aangegeven dat de Israelische technologische industrie een vooruitstrevende drijfveer is voor de wereld’s ICT revolutie.

 

De wereldwijde high-tech industrie ondergaat ingrijpende veranderingen met als gevolg; een reeks nieuwe technologische bevindingen die de sector vooruitstuwen en innoveren. De revolutie is gaande door middel van de computer die wordt gevormd doormiddel van nieuwe productie modellen, waardoor smartphones, tabletten, sociale media, cloud diensten, mobiele breedband netwerken onstaan.

 

Ondanks de wereldwijde economische crisis, ligt het tempo van de technologische veranderingen op een hoog niveau. Door dit niveau zijn een tal van nieuwe mogelijkheden onstaan binnen de ICT-industrie. Een van de belangrijkste inovaties is het nieuwe computing-platform. Naarmate deze technologie vordert en in meer aspecten van het dagelijks leven voorkomt worden de gebruiksmogelijkheden breder en zal het moeten worden toegepast in meerdere sectors naast de ICT sector.

 

Momenteel staan er ongveer zo’n zestig Israelische Bedrijven op de NASDAQ die worden verhandeld. Dit aantal is een van de grootste aantallen van buitelandse bedrijven op de Amerikaanse beurs. Israël  is altijd al een leider geweest binnen de ICT sector, vooral als men kijkt naar het GDP percentage, ingenieurs en start-ups onder de inwoners van Israël. Tevens hebben vele internationale bedrijven zoals, Intel, Microsoft, Google, IBM, Cisco, IBM, Apple R&D vestigingen in  Israël, om zodoende het product verder te kunnen ontwikkelen en met innovatievere ideeen op de markt komen.

 

bron
bron2