AudioCodes_Logo-300x53

AudioCodes Ltd. (Nasdaq: AUDC; TASE: AUDC), een van de innovatoren op ons B-2-B paviljoen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, heeft de lancering van een unified communication oplossing voor Microsoft Lync aangekondigd. Dit is vier maanden nadat Microsoft informeerde over de vooruitgang bij de integratie van de AudioCodes producten voor Lync, aldus Globes van 14 januari j.l. De unified communication markt voor VoIP, instant messaging, etc. wordt geschat op meer dan $10 miljard.

De nieuwe oplossing van AudioCodes integreert IP-telefonie, inter-netwerkconnectiviteit componenten en diensten.

“We zien een sterke groei in de verkoop voor alle producten en diensten die wij aanbieden voor de Lync omgeving”, aldus AudioCodes president en CEO Shabtai Adelsberg.

Voor een kennismaking met Audiocodes en/of meer informatie over onze service op MWC in Barcelona kijkt u op Israel Mobile Innovations of stuurt u ons een e-mail.