De Israëlische Bio-brandstof sector reist af naar het World Biofuels Market 2013 (WBM) evenement in Rotterdam!

Email banner (2)

Een officiële regeringsdelegatie reist samen met Israëlische ondernemers naar de WBM conferentie in Rotterdam op 12-14 maart. Tijdens deze beurs zal Israël haar “Alternatieve olie project voor de transport sector’ lanceren. Dit project wordt bijgestaan door het Israëlische paviljoen, waar meerdere start-up ondernemers en grotere Israëlische partijen zich presenteren (zie hieronder).

KAIIMA|AUTOAGRONOM|ALGA|TRANSBIODIESEL|NETAFIM|RAFAEL|MIGAL|VIRDIA|GALTEN

De WBM conferentie staat bekend als een beurs waar alle gerenommeerde organisaties kennis uitwisselen en de trending producten bespreken binnen de Bio-diesel sector. Gerenommeerde bedrijven zoals, BP, Shell, Port of Rotterdam, Cargil, Netafim, Kaiima, etc zijn aanwezig.

Een ontmoeting met een van de Israëlische partijen?
Vraag voor meer info naar Anne-li Steutel.