De GE innovation Barometer rankt Israël nummer 7 van de 25 deelnemende landen. De ranglijst is gebaseerd op een enquête die wordt verstuurd door de GE Innovation Barometer aan 3000 bestuursleden.

Ge Innovation Israel rank 7

De GE Global Innovation Barometer is een ranglijst dat onderzoek doet naar innovatie en wat voor invloed dit heeft op de strategische keuzes in het bedrijfsleven. Dit jaar onderzoekt de enquête welke factoren bestuursleden stimuleren en de factoren die bestuursleden er van weerhouden om bepaalde strategische keuzes te maken of een beleid aan te nemen.

In 2012 rankte de Barometer Israël als 10e, waardoor Israël in 2013 een aantal plaatsen wint. De nummer 1 van de GE Innovation Barometer 2013 is Amerika en krijgt 35% van de stemmen voor het meest innovatieve land. Duitsland staat op een tweede plaats met 15% van de stemmen.

Zie de link van bron 2 voor het uitgebreide verslag van de GE Barometer.

Bron1
Bron2