Watec een internationale beurs gericht op innovatieve wateroploosingen met de achterliggende noodzakelijke gedachte schoon drinkwater

Op 22 tot en met 24 oktober 2013 zal de water conferentie WATEC in Tel Aviv, Israël huishouden. De Watec beurs richt zich op het presenteren van nieuwe water technologieën met een oog op schoon water voor iedereen.

De beurs zal tijdens haar conferentie de focus leggen op de 3 pilaren: Industrie, Academica en Overheid. De onderwerpen met betrekking tot water en sectoren Chemie, Farmacie, Energie, F&B, Papier en Gas zullen worden uitgelicht.

Naast de conferentie en de beurs zal Watec ook het Wereld Water Jaar eren, het OECD beleid bespreken en internationale samenwerkingen stimuleren om waterschaarste in de toekomst te voorkomen.

Binnenkort volgt er meer informatie over de exposanten, maar voor nu:

SAVE THE WATEC DATE