Het multi-media bedrijf, Endemol, heeft een meerderheidsaandeel genomen in het Israelische productie bedrijf, Kuperman TV. Aandeelhouder, Elad Kupermann, blijft zitten als CEO van de nieuwe vestiging, Kuperman TV, van Endemol.

Endemol lanceert Endemol Israel

KupermanTV krijgt toegang tot de wereldwijde rechtenportefeuille van Endemol en zal de internationale formats voor de Israëlische markt produceren. Tevens zullen zij verder gaan met het ontwikkelen van nieuwe programma’s.

CEO van Endemol group, Just Spee, is erg blij met deze markt kans, “Met de lancering van Endemol Israël vestigen we ons in een van ‘s werelds meest creatieve markten. Het aantal vernieuwende formats uit deze regio blijft groeien en het is een fantastische kans dat deze content nu beschikbaar is voor onze klanten in de rest van de wereld.”

Bron

Bron2

Bron3