dldsmall-100x69

Deze week had de wereldwijde conferentie Digital Life Design 2013 (DLD) plaats in Tel Aviv.

Het evenement bod onderdak aan verschillende sprekers, honderden start-ups, VC’s, angel investeerders en toonaangevende multinationals. Interesse in de sprekers? De volledige lijst vind je op de DLD Sprekers Pagina op de DLD website.

Op de lijst van prestigieuze sprekers en gasten was ook Nicola Mendelsohn – VP EMEA van Facebook, die afgelopen dinsdag de kracht van Israël als een innovatieve natie benadrukte. Tevens lichte ze Facebook’s meest recente aankop van de Israëlische startup – Onavo toe. In voorgaande jaren had de DLD plaats in New YorkBeijingSan FranciscoLondonMoscowNew DelhiRio de JaneiroHong KongTel Aviv en Munchen.

dld-238x97Na afloop van de DLD host Yahoo een hackers evenement, de 22ste externe hack. Het was de eerste Yahoo hack in Israël.