SAVE the Aquatech DATE

aquatech2013

Ook dit jaar zal er een Israëlisch paviljoen worden gepresenteerd tijdens Aquatech 2013. De diverse Israëlische watertechnologieën zijn hieronder ingedeeld per sector. Graag nodigt de ambassade de Nederlandse watersector uit voor een B2B matchmaking service op het Israëlische paviljoen. Zodoende kunt u kennis maken met de Israëlische technologieën of het wederzien van uw netwerk. Mocht u een afspraak willen maken, neemt u dan contact op met de project coördinator en registreer hier voor gratis toegang.

Stand nummer: Amsterdam RAI, hal 7, 7.328.

Waterschap Israel:
Mekorot

Water kleppen:
Hakohav
Dorot

Afvalwaterzuivering:
Mapal Green Energy
Applied Cleantech
Palgey-Maim

Monitoring & Control systemen:
IOSight
AGM

Filter systemen:
AquaLink
Amiad
HOP-LTD (roest)
Hadass

Membraam:
AMS technologies

Project coördinator: Ms. Anne-li Steutel B2B Project Manager Cleantech, Water & Agriculture Projects: Aquatech, Hal 7.328 Watec, Wittenburg Council, Smart city Tel Aviv-Amsterdam, YoungWater Professionals T. +31 70 376 05 73|  anne-li.steutel@israeltrade.gov.il | www.israeltrade.gov.il/netherlands