Gnrgy koopt Better Place voor de prijs van een appartement in Tel Aviv.

Volgens de rapporten in het nieuws zal Gnrgy 1,800 publieke oplaadpunten behouden die zijn opgezet voor de 1000 Better Place auto’s die zijn verkocht in Israel. Ran Eloya zal de auto’s en de stations voor de wisselbatterij niet verkopen.

De aankoop van Gnrgy is een logische stap aangezien zij focussen optechnologische  EV oplaad oplossingen. Een daarvan zal worden toegepast op de bestaande infrastructuur  voor elektrische auto’s.

Naast dit vooruitzicht zal Gnrgy zich ook richten op oplaadpunten waar meer werk in zal gaan zitten. De tweede aanpak zal zich richten op een infrastructuur dat gebaseerd is op eentraditionele aanpak. Deze infrastructuur zal worden uitgezet onder het huidige management systeem van Gnrgy . Deze uitzet zal zich focussen op de gemeenten, parkeer mogelijkheden en regeringsgebouwen.

 

Bron