Zit je ook wel eens verlegen om advies? En wil je direct weten wat je vrienden, de wereld denkt? Wellicht is Askem dan de app voor jou. Askem maakt het mogelijk om via sociale netwerken antwoord te krijgen op vragen en dingen die je bezig houden of wanneer je op zoek naar advies bent. askemMet deze mobiele applicatie kun je vragen ongeacht welk thema uploaden, en advies en tipps van vrienden of social media gebruikers daarover ontvangen. “Our mission is to gather the collective opinions of the majority and direct it to your question in an easily understandable manner,” aldus vertelt Itai Herman, CEO & Co-oprichter van Askem aan NoCamels.

Nieuwsgierig geworden hoe het werkt? Bekijk hieronder het filmpje van Askem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uJVoQE0IJQA[/youtube].

Het volledige artikel lees je in het Engels hier.