Green Smoke is onlangs gekocht door Altria Group. Green Smoke is opgezet in 2008 en introduceerde Green Smoke e-vaporator, de elektrische sigaret, in 2009. Sindsdien genereerde het bedrijf $40 miljoen per jaar. Het bedrijf is gekocht voor $110 miljoen in cash en $20 miljoen aan viariable bonussen.

greensmoke

“Altria had al een stap gezet in de elektrische sigaret markt met MarkTen, maar nu de expertise van Green Smoke wordt toegevoegd aan het bedrijf,zal Altria haar producten kunnen verbeteren en een betere marktpositie aannemen.” Aldus Altria bestuurder en CEO Marty Barrington. “Daarnaast zal het merk Green Smoke haar geschiedenis en innovatie goed samen gaan met die van Altria, aangezien ze dezelfde doelstellingen hebben.”

Green Smoke CEO’s  reactie op de overname ” We zijn erg blij dat we ons mogen aansluiten bij de Altria familie. We zijn erg toegewijd om de innovatie toebehorend aan Green Smoke nu te kunnen verreiken met Nu Mark’s expertise. Zodoende willen wij nieuwe producten en mogelijkheden creëren voor onze klanten, werknemers.”

Read the article/ source in English here