fast-company-logo

Fast Company, een van de meest populaire tech-tijdschriften, heeft onlangs een lijst gepubliceerd met Israël’s Top 10 Most Innovative Companies. Het tijdschrift nam ook diverse High Tech bedrijven mee in haar lijst voor ‘World’s Most Innovative Companies’, ‘Most Innovative Companies in Productivity’,  en ‘ Most Innovative Companies in Technology’.

De 10 Israëlische start-ups die Fast Company bestempeld als meest belovende bedrijven zijn onder andere Nice Systems, Water-Gen, Billguard, Silentium, Mobileye, Moovit, Wix, Outbrain, Zerto, and Securelogic.

Het tech-tijdschrift is onder meer bekend door haar jaarlijkse rapporten over wereld’s meest innovatieve en creatieve bedrijven wiens innovaties de grootste impact hebben op de technologische sectoren en maatschappijen.

Het volledige artikel leest u in het Engels op Israel21C.