Afgelopen donderdag, 20 februari 2014, werd de eerste bijeenkomst van de stichting Israeli Dutch Business Club (IDBC) van het jaar gehouden.  Dit keer met als locatie het prachtige  ‘Paviljoen Puur’ in Diemen.

IMG_4698

In de afgelopen twee jaar werden vele succesvolle events georganiseerd door het IDBC team, en is de eerste van 2014 alweer een feit.  De geweldige locatie droeg bij een sfeervolle bijeenkomst waarbij vele nieuwe en interessante kennismakingen hebben plaatsgevonden. Kortom, een zeer inspirerende avond!

Onze gastheer van de avond,  Itzik Amiel, en de inspirerende spreker,  Ran Cohen gaven het netwerk event met de tips over netwerken en veiligheid een boost. Waar Itzik zijn charmes gebruikte, legde Ran Cohen zijn SDR methode (Search , Detect en React ) aan het publiek uit. Ran gaf zelfs wat trucs weg en maakte het daarmee een onvergetelijk ‘veilige’ avond.

Bij deze willen wij graag alle samenwerkingspartners en sponsors van het evenement bedanken:

Mizrachi Bank | Heads & Tails | Favorshop.nl | Sigel Eschkol | Puur Produkties.nl

Mocht u de afgelopen editie hebben gemist, schroomt u niet en meld u aan voor  de volgende IDBC bijeenkomst door uw gegevens achter te laten via:

israelidutchbusinessclub@gmail.com

IDBC3