Ourcrowd logo

OurCrowd is een toonaangevend crowdfunding platform voor vermogende beleggers en kondigd aan dat zij met succes $ 60.000.000 miljoen hebben opgehaald voor hun 46 portfolio ondernemingen.

“We zijn erg trots dat we binnen 16 maanden, sinds de lancering, deze bedragen hebben weten op te halen. Deze cijfers tonen aan dat ons model werkt en daarmee effectief kan worden gebruikt voor grote financiering rondes. Het feit dat OurCrowd meer geld heeft opgehaald dan onze Silicon Valley concurrenten bewijst dat ook we in staat zijn om eigen vermogen op te bouwen en via innovatieve wegen een succesvol crowdfunding- platform weten op te zetten, aldus CEO Jon Medved.”

Larry Jasinski, CEO van beleggingsmaatschappij OurCrowd’s ReWalk Robotics: “OurCrowd doet haar werk grondig, effectief en snel en wordt door ons gezien als  gewaardeerd en waardevolle werkmaatschappij. Het team is een combinatie van ervaren professionals, de juiste vaardigheden en het enthousiasme voor hun missie. Ze hebben ook belangrijke contacten in de VS en in nieuwe gebieden die belangrijk zijn voor ons, zoals Australië.”

Over OurCrowd
OurCrowd is een hybride VC equity crowdfunding-platform voor de vermogende belegger die wil investeren in Israëlische en wereldwijde, jonge bedrijven. De organisatie wordt beheert door een team van ervaren investment professionals en geleid door ondernemer Jon Medved.  OurCrowd selecteert kansen, investeert eigen kapitaal en geeft start-up bedrijven hierbij een geaccrediteerd lidmaatschap.

De leden kiezen voor dergelijke deals en ze kunnen via het OurCrowd-managed partnerships systeem kiezen met wie ze zouden willen samenwerken. OurCrows wijst hierna een deskundig team toe uit het bedrijfsleven, die als mentors fungeren en ze begeleiden bij de gehele organisatie en logistieke- alsmede financiele beslissingen die gemaakt moeten worden.

OurCrowd beleggers moeten ook voldoen aan strenge erkenningscriteria en investeren daarbij voor een minimum van $10.000 per deal. Met OurCrowd’s $60 miljoen kapitaal  is het mogelijk om in haar 46 portfolio ondernemingen te investeren waaronder de start-up’s: ReWalk, Consumer Physics (SCiO), BioCatch en niet te vergeten Abe’s Market!