jaffa Citrus

Mehadrin, Israëls grootste leverancier en exporteur van citrusvruchten heeft in Nederland een nieuwe webwinkel geopend. De huidige nadruk ligt op de online verkoop van (biologisch) geteelde Medjoul dadels. Deze exclusieve dadels zijn van enorme kwaliteit en verkrijgbaar in diverse luxe verpakkingen. De webwinkel kenmerkt zich door de eenvoudige bestelprocedure en uitgebreide betaalmogelijkheden.

Het bedrijf dankt haar bekendheid met name aan het wereldberoemde merk Jaffa. Sinds haar oprichting in 1951 heeft Mehadrin zich ontwikkeld tot één van de grootste exporteurs van citrusvruchten, diverse groente- en fruitsoorten als sharonfruit, avocado’s en mango èn andere natuurlijke lekkernijen zoals de Medjoul dadel. De onderneming bezit ruim 8500 hectare landbouwgrond en exporteert 70% van de opbrengst hiervan naar o.a. de VS, Canada en Europa. In Nederland verkoopt Mehadrin haar producten aan de grotere supermarkten.

Mehadrin investeert doorlopend in de ontwikkeling van haar producten zoals het productieproces dat nauwkeurig wordt gemonitord en gedocumenteerd, alsmede de selectie van zaden en het selecteren van de verpakkingen. De logistieke organisatie zorgt voor een zo efficient mogelijke distributie die de “schapversheid” van de producten zoveel mogelijk verlengt.

Er wordt nauw samengewerkt met prestigieuze organisaties als de ARO (Volcani Center), de Faculteit voor Landbouw, Voedsel en Milieu aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en het Ministerie van Landbouw en Plattelandsontwikkeling. Het resultaat van deze ontwikkeling en samenwerking vindt u nu ook terug in de webwinkel: uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over de producten, verschillende recepten en de laatste aanbiedingen kunt u terugvinden op: http://www.mehadrin.nl

Biologisch Medjoul Dadels 5KG   Mehadrin medjoul dadels 5kg